Drak z Lidlu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
558
9.9.13 16:40

Drak z Lidlu

Ahoj holky!
Koupila jsem dnes v Lidlu pro malého draka ve tvaru motýla. Teď jsme ho s manželem vybalili a pokud správně koukáme, jsou na něm špatně přišité dírky, do kterých se zasunují sestavovací tyčky. Jsou přesně naopak.
Zajímalo by mě, jestli ho některá nemáte a nekoukly byste, jestli má stejnou vadu. Jinak se mi moc líbí a kdybych věděla, že je tohle náhodný zmetek, šla bych ho vyměnit za stejného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
558
9.9.13 18:15

To jsem jediný blázen, který ho koupil? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.9.13 18:47

Najdi si zde diskuzi/skupinu „LIDL co nakupovat“ a zeptej se tam. ;) Tam se řeší Lidl dnes a denně. :mavam:

Tady je: https://www.emimino.cz/…o-nakupovat/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
9.9.13 19:13
@Clarkia píše:
Najdi si zde diskuzi/skupinu „LIDL co nakupovat“ a zeptej se tam. ;) Tam se řeší Lidl dnes a denně. :mavam:Tady je: https://www.emimino.cz/…o-nakupovat/

Díky za tip. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
20.9.13 13:46

@pukacu Mně přijde, že je tam máme správně. Jak naopak myslíš? Už jsme ho byli i pouštět, i když je pravda, že ty trojúhelníkový, co tam měli lítají lépe

• Citovat
  • Upravit
558
20.9.13 14:24
@Jemys píše:
@pukacu Mně přijde, že je tam máme správně. Jak naopak myslíš? Už jsme ho byli i pouštět, i když je pravda, že ty trojúhelníkový, co tam měli lítají lépe

Ahojky!
Vše je v pořádku, jen my úplně slepí! :lol: Jaksi jsme si nevšimli, že je tam taková kapsička - zmátlo nás to výrazné prošití. :oops:
Jsi moc hodná, žes reagovala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
20.9.13 14:56

@pukacu No jo, reagovala, ale až s křížkem po funusu :mrgreen: Jinak jsou ty draci luxusní, my kupovali toho motýla a dva ty trojúhelníkový - kuře a Drákulu a mělo to hroznej úspěch :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino