Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky mam telisko dva roky a ani jednou jsem ho nekontrolovala. ![]()
Neřešila bych, ale teda co sem měla tělísko, tak za celý roky sem nic nekontrolovala ![]()
@shadowbabe Me to strasne fascinuje, jak tu nektere zeny pisi - jsem si nahmatala telisko nebo treba - jsem si nahmatala cipek, dneska je jiny… A ja vzdycky - co to sakra?
![]()
@Capricorn61 píše:
@shadowbabe Me to strasne fascinuje, jak tu nektere zeny pisi - jsem si nahmatala telisko nebo treba - jsem si nahmatala cipek, dneska je jiny… A ja vzdycky - co to sakra?![]()
😂 😂 😂
@Capricorn61 píše:
@shadowbabe Me to strasne fascinuje, jak tu nektere zeny pisi - jsem si nahmatala telisko nebo treba - jsem si nahmatala cipek, dneska je jiny… A ja vzdycky - co to sakra?![]()
Nedavno jsem se o tom bavila se svou gynekolozkou. Tedy ze jsem si nikdy nenahmatala cipek. Odpoved: „Ani se nedivim. Mate ho vysoko a to je dobre.“
@Birdonawire No tak to jsme na tom asi stejne.
Kazdopadne ja ani nevim, co bych tim nahmatanim jakoze zjistila. Aha, je tam. A dal? ![]()
@Anonymní píše:
Zdravim, mám od minulého týdne od středy nitroděložní tělisko mirenu
Ale mám problem
Dnes při kontrole po cca 2 dnech sem našla pouze jeden drátek
Před těmi dvěmi dny sem našla oba
Má cenu se kvůli tomu plašit a volat na gynekologii nebo to nechat tak?
Dekuji za odpovedi
V pohodě, máš tam alespoň jeden. Kdybys nenašla žádný a začala mít problémy s cyklem, šla bych na kontrolu na gyndu.
Nicméně je normální, že se tělísko pohne. Mi ho tam zavedl, zastřihl ty nitky a o pár dní později mi v narkóze tělísko posouval.Jak ho posunul, tak už mi taky nevyčuhovaly žádné nitky.
Je důležité sledovat ten cyklus, pokud nejsou problémy a ani nenahmatáš, že by z tebe tělísko lezlo ven, tak cajk.
Gyndař tě nejspíš tak po měsíci/dvou pozve stejně na kontrolu toho tělíska, jestli se nepohlo a podobně.
@Capricorn61 píše:
To me taky, krom obcasneho zavadeni vagina. tablet si tam nesaham a nikd, nesahal takze vubec netusim jakymam cipek.
@Capricorn61 píše:
@Birdonawire No tak to jsme na tom asi stejne.Kazdopadne ja ani nevim, co bych tim nahmatanim jakoze zjistila. Aha, je tam. A dal?
Pak to přece musíš napsat sem, ježiši holka nešťastná. Copak ty to nevíš? ![]()
@shadowbabe píše:
Pak to přece musíš napsat sem, ježiši holka nešťastná. Copak ty to nevíš?
Tak pisu; Dneska jsem si tam sahla a nenahmatala jsem ani telisko, ani cipek. Co mam sakra delat? ![]()
@Capricorn61 píše:
Tak pisu; Dneska jsem si tam sahla a nenahmatala jsem ani telisko, ani cipek. Co mam sakra delat?
Milé Bravo, nedošáhnu si tam, takže nevím, co tam mám. Ještě sem to nedostala. Co mám dělat?
Děkuji Anička
Milá Aničko, gratulujeme Tvé mamince. Bude babičkou. Vzory přání si můžeš stáhnout na našem webu.
S pozdravem Tvé Bravo ![]()
@Capricorn61 píše:
Tak pisu; Dneska jsem si tam sahla a nenahmatala jsem ani telisko, ani cipek. Co mam sakra delat?
Jako dobrá pr.del, su s mladou na šermu a jaksi se nemohu nahlas smát 😆 😆
@shadowbabe píše:
Milé Bravo, nedošáhnu si tam, takže nevím, co tam mám. Ještě sem to nedostala. Co mám dělat?
Děkuji AničkaMilá Aničko, gratulujeme Tvé mamince. Bude babičkou. Vzory přání si můžeš stáhnout na našem webu.
S pozdravem Tvé Bravo
Mile bravicko,
nejak nechapu, proc do toho pletete moji mamku a moji babicku! Do moji rodiny je vam h… A pisete nesmysly o nejakych pranich, ale ze byste odpovedeli na muj dotaz, to ne… ![]()
Anička
Zdravim, mám od minulého týdne od středy nitroděložní tělisko mirenu
Ale mám problem
Dnes při kontrole po cca 2 dnech sem našla pouze jeden drátek
Před těmi dvěmi dny sem našla oba
Má cenu se kvůli tomu plašit a volat na gynekologii nebo to nechat tak?
Dekuji za odpovedi