Menstruace tampon nebo vložka

Anonymní
10.1.23 13:47

menstruace tampon nebo vlozka

Ahoj, je mi 14 a včera jsem to poprvé dostala, zítra mám mít trénink basketbalu a nedokážu si představit jak to zvládnu s vložkou, myslíte že bych si mohla už dát tampon? Jen se bojím že se mi tam třeba zasekne…s mamou se o tomhle vubec nebavime nemam dobry vztah tak pisu sem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
10.1.23 13:55

Vyzkouset to muzes, kup si mini s aplikatorem, pry to byva lepsi…ale ne kazdemu se to hned povede zavest. S vlozkou to urcite zvladnes taky, ty dnesni tenke s kridylkama jsou sen, ja zacinala v dobe, kdy byly tluste a bez kridel a to na sport fakt nebylo nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36011
10.1.23 13:56
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 14 a včera jsem to poprvé dostala, zítra mám mít trénink basketbalu a nedokážu si představit jak to zvládnu s vložkou, myslíte že bych si mohla už dát tampon? Jen se bojím že se mi tam třeba zasekne…s mamou se o tomhle vubec nebavime nemam dobry vztah tak pisu sem

Zkusit to můžeš, ale ne těsně před treninkem. Zavést tampon chce celkem cvik a stejně ti to nemusí jít. Ideálně zkusit ještě dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
10.1.23 13:57
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 14 a včera jsem to poprvé dostala, zítra mám mít trénink basketbalu a nedokážu si představit jak to zvládnu s vložkou, myslíte že bych si mohla už dát tampon? Jen se bojím že se mi tam třeba zasekne…s mamou se o tomhle vubec nebavime nemam dobry vztah tak pisu sem

Ahoj, s vložkou to určitě zvládneš. Popřípadě si dej dvě pokud mas strach, že by to nestačilo. Uplé kalhotky, ať to drží kde má.
Tampon asi můžeš, ale napoprvé to bude chtít trénink zavedení. Aby si ho nedala málo a nevypadl…chápeš.
Moje doporučení..nenutim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
10.1.23 13:59

Zkusit to můžeš, ale je možný ze ho vůbec nezavedes :nevim: ono to chce většinou zkusit par druhu, víc pokusu, než cekat, ze to hned na první pokus půjde. Asi bych se smířila spis s tou vložkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
10.1.23 14:17

Nějakou vložku s křidélky, delší a chodit na wc kontrolovat. Jestli už to bude zítra 3.den, může už to slábnout. To zvládneš.
Ale teda nemít se komu svěřit, poradit se o tom doma? To je smutné. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
10.1.23 14:18

Koupit si menstruační kalhotky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
10.1.23 14:21

Vložka bude v pohodě, lepší než se narychlo stresovat s tamponem. Mně se jinak na sport docela osvědčily menstruační kalhotky, jsou o dost pohodlnější a při silnějším krvácení se dají kombinovat i s tou vložkou. Jsou sice dražší, ale zase je použiješ opakovaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.1.23 14:36
@Semtex píše:
Koupit si menstruační kalhotky ;)

Zní to a vypadá fajn ale bohužel je to pro mě trochu dražší záležitost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
10.1.23 15:54

Ahoj. Já dělám mažoretky a kdysi ještě gymnastiku.. a od prvního dne sem používala tampon… ale bez aplikátoru, to mi nikdy nešlo.. nejlepší za mě byli a jsou o. b. zkus ty mini ( pro comfort) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24732
10.1.23 19:49

Určitě to zvládneš i s vložkou a pořádnými kalhotkami. Za mého mládí byl jeden druh pořádně nelepících tlustých vložek, co jsme měly kolikrát až za krkem při prudším pohybu, a přesto holky dělaly závodní sporty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
10.1.23 20:31

Ahoj, zkus vložky na noc, jsou delší a budeš mít větší jistotu. A jak píšou ostatní, upnuté kalhotky. S tím tamponem nevím, já je používám až teď v dospělosti. Tak ať jsi v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
10.1.23 21:58

@Semtex nechápu nošení menstruačních kalhotek. Když je potřebuje vyměnit, tak je dá kde? Ty použité do batohu? Nebo v tom chodí celý den. Za mě fakt nee. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí