Opožděná ms 3 měsíce

Anonymní
9.1.23 21:40

Opožděná ms 3 měsíce

Ahoj, prosim o radu.
Naposledy jsem mela ms v rijnu, od te doby nic. Ted je leden a jsou to 3 mesice opozdeni. je mi 16 a ms mam 2 a pul roku. jednou mi to takhle vynechalo po prijimackach na stredni. To bylo na dva mesice a pak zase v poradku. Jinak to mam az na par dni kdy to dostanu driv nebo pozdeji pravidelne. Samotna perioda je v poradku, bezbolestna, vetsinou 5-7 dní.
Nemam aktivni sex. zivot, jsem stale panna, ale nerikam, ze si obcas neudelam dobre sama.
jinak vaha je v pohode, mam cca 64 kg a 165 cm, takze podvyzivou ani nadvahou to asi nebude. Stres jsem mela ted trochu kvuli skole ale nic z ceho bych mela uzkosti.
Taky me posledni tyden boli prsa na dotek, ale zadnou bulku jsem nenasla a obcas me takto boli kdyz to mam dostat.

Moc diky a omlouvam se ze nepisu s hackama a carkama ale bohuzel mam anglickou klavesnici a nevim co s tim.

A nepiste prosim at to reknu mamce, nemam s ni moc dobry vztah a pres tyden jsem na intru.

Diky za pochopeni a pisu anonymne, preci jen je to celkem osobni.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
9.1.23 22:44

Na gynekologii nechodíš? Samozřejmě tělo není stroj, takže se může zpozdit stresem, nízkou váhou atp. Nicméně pokud je to opakovaně asi bych si našla gynekoložku a šla tam se poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.23 15:45

@Martha03 Diky za odpoved. Zatim jsem tam nebyla, ted je to podruhe co se mi to opozdilo. Poprve jsem to prisuzovala tomu, ze to bylo po pul roce od prvni menstruace. Kazdopadne muzu na gynekologii jit bez mamky nebo je tam potrebna?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa