Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Trojlístek no ten minuly denicek na podobne tema pak zmizel, tento jsem ani nedocetla… nechapu o co te osobe jde… jestli jsem to pochopila, tak to pise jakoby za svou kamaradku cizinku… jesteze to nejde, bych se zbytecne nervila zase ![]()
@Trojlístek píše:
@1.zizi @AniNevim A to ještě nikdo nestihl ani cokoliv přispět…
naopak byla pod tim pekna mela…
@Kaculatko píše:
@Trojlístek no ten minuly denicek na podobne tema pak zmizel, tento jsem ani nedocetla… nechapu o co te osobe jde… jestli jsem to pochopila, tak to pise jakoby za svou kamaradku cizinku… jesteze to nejde, bych se zbytecne nervila zase
ale ona psala za sebe
@Kaculatko Jako byla to šílená hovadina ten první deníček, jsem ho i hledala, nicméně fakt nechápu proč vyšel tento.
Zakladatelce se omlouvám za odbočení, jsem si říkala jestli mi něco neuteklo…
@1.zizi píše:
naopak byla pod tim pekna mela…
Však ten vyšel před chvílí… Mela byla pod tím prvním…
@1.zizi píše:
ale ona psala za sebe
Fakt, tak to jsem pochopila blbe zase… v tom minulym psala svoje zkusenosti uzasny a ze chce japonce a ted toto…
Pod tim uz byla hadka a admini to smazali?
Co je pravdy na tom, ze je to fejkovej profil? i
@Trojlístek píše:
@1.zizi Jsem fakt asi pomaláAsi byla už mela i u tohoto…
aha promin
..jdu ho pocist
@1.zizi Tak vidíš, to je novinka! To vám ty pohlavní orgány zatemnily smysly ![]()
Příspěvek upraven 14.02.14 v 00:58
@Trojlístek píše:
@Kaculatko Jako byla to šílená hovadina ten první deníček, jsem ho i hledala, nicméně fakt nechápu proč vyšel tento.Zakladatelce se omlouvám za odbočení, jsem si říkala jestli mi něco neuteklo…
Jako pokud ten minuly nechala smazat autorka a neudelali to admini na zaklade reakci, tak bych chapala, ze to vydali, asi si to nemuzou pamatovat…
Ale je to zas na stejny brdo… stokrat ji tam muzem psat, ze nasi chlapi takovi nejsou, ona mela tri ta zna vsechny ![]()
@1.zizi píše:
aha promin..jdu ho pocist
No to ani cist nemusis, zas to stejny dokola, akorat jsem pochopila, ze to pise za kamaradku cizinku… jakoze to neni jen jeji nazor
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat