Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@1.zizi píše:
podle fotky…
Hm tak to bych tomu fakt verila, ze je to nejakej blb, kterej si tady jen utahuje ze vsech… uz to co jsem si vsimla v diskuzich, ze nema deti ani je nechce, ale hlidala nekolikrat, tak je tady, protoze ma k tomu co rict ![]()
@1.zizi píše:
dite je pryc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Se máš. Naše chodí spát ve 20h, ale dnes se vzbudila, tak jsem po dlouhé době uspávala. Ale já jsem noční tvor tak mi to nevadí.
@Kaculatko píše:
No praveze je to zavreny, psat tam nejde
Ja nespim, protoze jsem blba
Aha, teď jsem na to koukla. Takže na veřejném diskuzním fóru byl vydán deníček ke kterému se už preventivně nedá diskutovat. Taky dobrý.
@kathystar píše:
Se máš. Naše chodí spát ve 20h, ale dnes se vzbudila, tak jsem po dlouhé době uspávala. Ale já jsem noční tvor tak mi to nevadí.
nase chodi spavat o pulnoci ![]()
@kathystar tak chlap mi naučil prcka ponocovat a tak stáváme až po deváté..
@kathystar píše:
Aha, teď jsem na to koukla. Takže na veřejném diskuzním fóru byl vydán deníček ke kterému se už preventivně nedá diskutovat. Taky dobrý.
admini si usetrili praci ![]()
Naše dřív taky chodila spát děsně pozdě, byli to boje, ale teď si jde sama lehnout a většinou je klid. Jen dneska jí vzbudil tatínek co konečně přišel domů, tak potom nechtěla jít spát.
@kathystar u nas decko spi od osmi do desiti a ja jsem byla vzdycky nocni sova, takze to uplne vybizi k tomu uzivat si svuj volny cas… akorat pak rano vzdycky lituju ![]()
@1.zizi píše:
admini si usetrili praci
Myslis, ze to udelali oni automaticky nebo o to zazadala?
@Kaculatko píše:
@kathystar u nas decko spi od osmi do desiti a ja jsem byla vzdycky nocni sova, takze to uplne vybizi k tomu uzivat si svuj volny cas… akorat pak rano vzdycky lituju
To znám, taky takhle ponocuju. Naštěstí mám hodné dítě, co se ráno vzbudí, vyčůrá se, oblékne se a nechá mě ještě ležet dokud nechce snídani a potichu si hraje.
@Kaculatko píše:
Myslis, ze to udelali oni automaticky nebo o to zazadala?
spis to udelali oni
@1.zizi píše:
@kathystar @Kaculatko holky zkuste rict M, aniz byste se dotkly rty
To nejdeeee ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat