Dress code: black tie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak výstup z akce je následující - u pánů to odhaduji na 60 % motýlek versus 40 % tmavý oblek s kravatou. Schválně píšu motýlek a ne smoking, naprostá většina pánů black tie vyřešila připnutím motýlka ke tmavému obleku, správné smokingové sako měl málokdo. Úlety byly vidět zcela výjimečně (třeba hnědé ošoupané polobotky, nebo tričko s potiskem a manžestrové sako).
Dámy o něco lépe, tak 70 % mělo dlouhé šaty, 25 % koktejlky, 5 % kostýmky (především dámy dříve narozené).
Manžel nakonec opravdu zvolil půjčení smokingu a byl moc rád, cítili jsme se oba dobře. Správnému dress codu zdar! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže se držet pravidel. A byl tam i jiný pár co odpovídal přesně? Nebo jsme na tom jako češi, tak blbě? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek Určitě tam byla spousta párů, co vyhovovaly jako celek ve všem, aspoň co jsem si stihla všimnout. Neřekla bych, že to byl nějaký velký provar. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Arrowka tak to je fajn. Už jsem se lekla, že jsme národ neznalců ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký den, poprosím o pomoc
mám se zúčastnit akce na které je vyžadován dress code semi formal. Jedná se o celodenní akci. Co si vzít na sebe?? Chtěla bych říci že nejsem zrovna šatová a být v nich celý den? Už teď trpím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Společenské kalhoty, lodičky, halenka nebo košile či jiný společenský top
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jizvíková jéé moc děkuji, to by bylo super
jelikož je to až v Bratislavě, tak bych nerada dojela na místo a bylo mi sděleno že mám smolíka nevhodným oblečením ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule záleží i na hodině konání akce: https://www.moda.cz/…ormal--20998
Příspěvek upraven 25.01.20 v 12:27
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik no bude se to koná v nějakém kulturním domě
jedná se o taneční DANSOVIA GRAND GALA INTERNATIONAL OPEN 2020
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když je to na celý den, stejně budeš muset mít nějaké oblečení v záloze, ne? Politi, uspinění atd. Vzala bych si přes den společenské kalhoty, top a odpoledne/večer třeba šaty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet určitě kouknu, jen se ptám zda se dá nějak šikovně vyhnout těm šatům 😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elen8 tak určitě, já jen tím že prostě nejsem šatová a ještě k tomu s postavou hrušky
tak jaké šaty si v krajním případě koupit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule píše:Šaty jsou mnohem pohodlnější. Ten dress code tam je proto, aby jim tam lidi nelezli v riflích a mikinách, ne? Oblékla bych se tak, jak bych šla asi na taneční na kukandu. Lepší kancelářský ohoz.
@Russet určitě kouknu, jen se ptám zda se dá nějak šikovně vyhnout těm šatům 😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit