Dress code na pohovoru u České pošty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.5.19 07:09

Obcházím zrovna pohovory ve školách. Chodím v černých kalhotách (ne společenské), decentním tričku a v sáčku. K tomu hezčí, ale jemné šperky.
Myslím si, že to úplně stačí, kromě jednoho ředitele, který byl v obleku (asi kvůli probíhajícím maturitám), měli všichni obyčejnější oblečení, než já :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.19 07:09

Obcházím zrovna pohovory ve školách. Chodím v černých kalhotách (ne společenské), decentním tričku a v sáčku. K tomu hezčí, ale jemné šperky.
Myslím si, že to úplně stačí, kromě jednoho ředitele, který byl v obleku (asi kvůli probíhajícím maturitám), měli všichni obyčejnější oblečení, než já :-)

• Citovat
  • Upravit
80486
27.5.19 07:30

@NikyNikyNiky15 na poště je tak zoufalý nedostatek lidí, že si s oblečením fakt nemusíš lámat hlavu, pokud jsi aspoň trošku inteligentní, tak tě vezmou, ať přijdeš v čemkoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
27.5.19 11:51

Uff tak to mám za sebou, paní vedoucí mé oblečení neřešila, ani se mě na nic neptala. Jen mi popsala pozici a řekla, že mají ještě jiný pozice, který by se mi mohly líbit :)) Ale měli víc zájemců, tak se mi ozvou do čtvrtka, jestli ano nebo ne. Tak uvidím :D Děkuju všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
27.5.19 12:06

@NikyNikyNiky15 takže jak jsem předpokládala :mrgreen: :palec: mraky volných míst. Ještě si můžeš vybrat.. mohla jsi fakt jít v tom Snoopym :lol: Tak pokud fakt chceš k České poště, myslím, že můžeš slavit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat