Dřevěná jídelní židlička

134
4.1.12 15:05

Dřevěná jídelní židlička

Ahoj, prosím o radu - chtěla bych koupit dřevěnou jídelní židličku která je rozložitelná na židli a stolek, a zjistila jsem že rozdíly v ceně jsou docela velké, a přitom ty židličky mi připadají na pohled dost podobné.. Synka chci do ní dávat až bude sám sedět, takže asi nepotřebuju polohovací opěrku na záda, kšírky mají snad všechny, sudnavací pultík taky.. Nevíte na co bych si ještě měla dát pozor co se týká bezpečnosti a praktičnosti, nebo jestli můžu s klidem vybírat stylem co nejnižší cena x co nejhezčí obrázek na potahu :)? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
4.1.12 15:10

Já teda nevím, ale dřevěné židličky kšírky nemívají - mají jen popruh mezi nohama, aby nesjelo dítě dolů. A rovnež pultík sundavací není. Odšroubovat jde, to ano, ale sundavat jen tak, to snad ani ne. Alespoň u nás to jde jen odšroubovat. Máme taky dřevěnou, my k ní měli v krabici ještě takové ty klasické kšíry. :mrgreen: Ještě ji nepoužíváme, syn nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
4.1.12 15:12

taky o ní uvažuju, ty plastové jsou hnusné, tak jsem zvědava na zkušenosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
4.1.12 15:21

My ji máme taky.Jak psala gabi.design tak taky máme jen s popruhem mezi nohama a odšroubovacím pultíkem, který jde dát do dvou poloh(dál a blíž k dítěti).Kšíry k tomu nemáme žádné,ale, protože se malá v židličce stavěla, normálně jsem ji dala kolem bříška pásek, tak bych určitě případně nějaké kšíry koupila.Přijde mi lepší než plastová židlička především v tom, že jak se teď malá snaží jíst sama, tak ji dám k tomu stolečku a miska jí nepadá z pultíku, navíc u stolečku i kreslí.

• Citovat
  • Upravit
3170
4.1.12 15:22

My máme tuto: http://www.konik.cz/
Zamilovala jsem se do ní hned, jak jsem ji viděla :). Ale zatím čeká rozložená na skříní, až se Samík naučí sedět :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
4.1.12 15:24
Markéta2208 píše:
Zamilovala jsem se do ní hned, jak jsem ji viděla :). Ale zatím čeká rozložená na skříní, až se Samík naučí sedět :).

Ta je pěkná,ale nám by se tu asi ani nevešla :)

• Citovat
  • Upravit
7576
4.1.12 15:25

Ahoj, taky mam tuhle rozendavací a je super, přestože jsem jí podědila po kamarádky synkovi a už nebyla nová. Stabilní, víceúčelová, dobře omyvatelná, malá si už krásně vyleze/sleze sama a židle se ani nehne. Rozložená židlička se nepřevrátí, když malá vyleze na stoleček, taky se nepřevrátí, zároveň je lehký a sama si ho přitáhne, když chce u hraní sedět… fakt vymakanej kousek nábytku. Kšírky neměla, tak jsem koupila ty univerzální asi za 150Kč pro začátek, ale používala jsem je krátce. Židlička mi pasuje hezky pod stůl, tak malá neměla šanci vypadnout. Za mě doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
4.1.12 15:26
zichisek píše:
Markéta2208 píše:
Zamilovala jsem se do ní hned, jak jsem ji viděla :). Ale zatím čeká rozložená na skříní, až se Samík naučí sedět :).
Ta je pěkná,ale nám by se tu asi ani nevešla :)

No, my budeme muset na čas vystěhovat jednu židli od stolu…Asi do sklepa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
4.1.12 15:29

Máme Scarlet a jsem spokojená. plastové hrůzy se mi nelíbí.

polohovaví není, odendavací pultík nemá, kšíry taky ne. nic z toho mi nechybí. příště bych šla ale asi rovnou do Jitro židle s tiím udělůátkem pro mimina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.1.12 15:43

taky jsem uvažovala nad dřevěnou, ale nakonec vyhrála plastová, která jde rovněž rozložit. což hodně využíváme. Do plastové jsme šli ze tří důvodů. Když dítě hodně zašpiní pultík neco stolek, tak ji dám pod sprchu. Je polohovací. A hlavně kvalitní dřevěná je drahá. Teď se většina vyrábí z borovice a ta stěží zvládne posloužit jednomu dítěti. Švagrový se rozvrzala po 2 měsících. A bukové byly dražší než moje už sice použitá plastová, ale v perfektním stavu.

• Citovat
  • Upravit
zichisek
4.1.12 15:45
lucenka píše:
taky jsem uvažovala nad dřevěnou, ale nakonec vyhrála plastová, která jde rovněž rozložit. což hodně využíváme. Do plastové jsme šli ze tří důvodů. Když dítě hodně zašpiní pultík neco stolek, tak ji dám pod sprchu. Je polohovací. A hlavně kvalitní dřevěná je drahá. Teď se většina vyrábí z borovice a ta stěží zvládne posloužit jednomu dítěti. Švagrový se rozvrzala po 2 měsících. A bukové byly dražší než moje už sice použitá plastová, ale v perfektním stavu.

Já si teda nejsem jistá, z jakého dřeva ji máme, ale máme jí už 3/4 roku, ve sprše jsem ji měla asi 10×, protože malá rozpatlává kaši po celé židli a vůbec nic jí není.A to nebyla drahá, stála rozhodně míň než plastové židličky a polohování bychom stejně nevyužili…

• Citovat
  • Upravit
183
4.1.12 15:50

tak my máme jídelní dřevěnou židličku ještě po přítelovi…a drží perfektně, jen už není tak krásná :mrgreen: má ještě takové to počítadlo, je bytelná a malý s ní rád jezdí po pokoji, když je rozložená. Kšíry nemá, ale nějaké bych brala, protože se v ní staví :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.1.12 16:01
Elsiste píše:
tak my máme jídelní dřevěnou židličku ještě po přítelovi…a drží perfektně, jen už není tak krásná :mrgreen: má ještě takové to počítadlo, je bytelná a malý s ní rád jezdí po pokoji, když je rozložená. Kšíry nemá, ale nějaké bych brala, protože se v ní staví :roll: :cert:

ty jsou nejlepší :) škoda že ta po mě se někomu půjčila a už se nevrátila :( a ta naše plastová má sice bezpečnostní pásy, ale stejně se dokáže vykroutit a postavit se :cert:

• Citovat
  • Upravit
14856
4.1.12 16:05

Mě se také ty plastové židle nelíbí a nepřijdu mi moc praktické. My jsme pořídili stokke s tím nástavcem pro mimina. Líbí se mi,že ji bude mít do dospělosti, hezky se na ní sedí, pokud nebude chtít, vezmu si ji já :-D

Je bohužel dost drahá…

jako stoleček jsem zavedla takový obyč. konferenční stolek z ikei a máme k tomu židličku (mammut), přijde mi to lepší, než pořád rozkládat, páč plně využíváme oboje židličky.

jako malí jsme měli takovu tu klasiku a co si pamatuju, tak tam byl uzounkej pultík, co se odklopil.

kšíry mi přijsou zbytečný, alespoň u nás, případně se dají dokoupit.

ten koník je hustej, ale asi by mi vadilo dávat koně hlavu dolu nebo na břicho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.1.12 16:07
lucenka píše:
taky jsem uvažovala nad dřevěnou, ale nakonec vyhrála plastová, která jde rovněž rozložit. což hodně využíváme. Do plastové jsme šli ze tří důvodů. Když dítě hodně zašpiní pultík neco stolek, tak ji dám pod sprchu. Je polohovací. A hlavně kvalitní dřevěná je drahá. Teď se většina vyrábí z borovice a ta stěží zvládne posloužit jednomu dítěti. Švagrový se rozvrzala po 2 měsících. A bukové byly dražší než moje už sice použitá plastová, ale v perfektním stavu.

proto mi přijde dobrá ta stokke, páč je napořád…my máme i vysoký stůl, tak aby mohla pohodlně jíst s námi. Upatlaná je dost, ale stačí mi hadřík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí