Podsedák na židli

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
417
11.12.11 17:15

Podsedák na židli

Ahoj holky,
tak jsem tu zase s žádostí o pomoc :-) Dcera, které bude rok a půl už celkem nesnáší dětskou jídelní židličku. Chce sedět na naší velké, ale je ještě samozřejmě malá, tak by to chtělo nějaké sedátko - podsedátko. Našla jsem tohle http://www.oukej.net/outlet/?…
a pak jsem slyšela o babysmartu, ale nevím zda to drží opravdu na každém povrchu židle a zda ještě celkem takhle malé dítě z ní nespadne? :-)
Díky za rady a typy! Maruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
11.12.11 17:36

Podsedák se mi zdá nebezpečný :think: . Náš prcek sám sedí od 20ti měsíců na této úžasné židličce. Sám si na ní vyleze a máme jí už bez madel okolo. Je perfetkní, vše se dá nastavit, je úžasně stabilní a přitom lehká. Bohužel jediná nevýhoda této židle je, že stojí okolo 5tisíc. Ale zase ti vydrží od narození až do 100let ! :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.12.11 17:41

Moc se mi líbí tahle židlička,i bych do ní klidně investovala, ale mám pocit, že to neřeší náš problém. Dcera chce sedět na židli velké u stolu, tato je opět v podobném duchu, že jí připásám, jako do dětské židličky… Ona vyžaduje prostor a neuzavírání do židlí :-) děsný, já vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
11.12.11 17:44

ahoj tak my to vyřešili tak že jsme na židli koupili podsedák na židle jaké se používají v létě na židle aby jsme neměli zmrzlé zadky. Koupila jsem to bez šňůrek, ty tam dodatečně našila a sedí na tom do teď, jsou jí 4 roky. Dcera sice na tom sedí od dvou let a něco a vyhovuje jí to. Renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
11.12.11 17:48

Smario, ta Jitro opravdu není o zavírání do židličky, v základu u ní nejsou žádné područky, pultík, nic :) A je určena v podstatě i pro dospělé.

Teď pořádně koukám na to foto, to není Jitro ale dražší verze od jiné firmy.. Jitro je skoro to samé, jen to nemá tu divnou věc na prcky :) Takhle vypadá s pětiletým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.12.11 17:50

Nemusíš jí pásat ! V tomhle věku na téhle židli může sedět sama. Náš prcek si na ní i sám vyleze a cítí se velmi dospěle :mrgreen: Slézá si taky sám :D Tohle si myslím, že je podstata, že děti nechtějí dětské židličky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.12.11 17:53

Děkuji holky za typ :) je fakt, že by to využila hodně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.12.11 18:28

Jitro je kopie norského originálu, akorát o polovinu levnější, máme už několik let a je super. Můžeš koupit s područkama nebo bez. A roste s dítětem.
A dá se k tomu dokoupit cosi látkového na menší děti, my to teda neměli, tak ani nevím přesný název.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
11.12.11 18:48

ahoj, ja mam podobny tomuhle http://www.ebay.co.uk/…160593786809?… a spokojenost. mame maly byt a tohle je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65299
11.12.11 18:50

My někdy dáváme starý podsedák co se dává do auta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.12.11 19:33
lucie.t píše:
ahoj, ja mam podobny tomuhle http://www.ebay.co.uk/…160593786809?… a spokojenost. mame maly byt a tohle je super

To vypadá taky dobře ;) musím se nad tím dobře zamyslet… je to trochu oříšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.12.11 19:34
Petra Z píše:
My někdy dáváme starý podsedák co se dává do auta…

Ten jsme ještě nepořizovali… malá je zatím v té autosedačce snad do 18kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.12.11 19:59

Ahoj, my máme ten Babysmart, je úžasný a drží všude kam ho dáme. Je lehoučký, maalá si ho klidně sama sundá ze židle na zem a sedí v něm a kouká na televizi. Malé je teď 17 měsíců a už v něm sedáva u stolu asi 3 měsíce.(už nechtěla sedět v jídelní židličce) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.3.13 18:01

Holky, chci se zeptat, nemáte někdo sedák Babysmart k prodeji? Máme jeden a potřebovali bychom ještě jeden, ale je teď nějaký nový typ, co se nám vůbec nelíbí a je ještě dražší než ten původní… Kdyžtak prosím do SZ, díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
20.11.13 12:05

Pokus o oživení týhle diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie