Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
tak jsem tu zase s žádostí o pomoc
Dcera, které bude rok a půl už celkem nesnáší dětskou jídelní židličku. Chce sedět na naší velké, ale je ještě samozřejmě malá, tak by to chtělo nějaké sedátko - podsedátko. Našla jsem tohle http://www.oukej.net/outlet/?…
a pak jsem slyšela o babysmartu, ale nevím zda to drží opravdu na každém povrchu židle a zda ještě celkem takhle malé dítě z ní nespadne? ![]()
Díky za rady a typy! Maruška
Podsedák se mi zdá nebezpečný
. Náš prcek sám sedí od 20ti měsíců na této úžasné židličce. Sám si na ní vyleze a máme jí už bez madel okolo. Je perfetkní, vše se dá nastavit, je úžasně stabilní a přitom lehká. Bohužel jediná nevýhoda této židle je, že stojí okolo 5tisíc. Ale zase ti vydrží od narození až do 100let !
![]()
Moc se mi líbí tahle židlička,i bych do ní klidně investovala, ale mám pocit, že to neřeší náš problém. Dcera chce sedět na židli velké u stolu, tato je opět v podobném duchu, že jí připásám, jako do dětské židličky… Ona vyžaduje prostor a neuzavírání do židlí
děsný, já vím
ahoj tak my to vyřešili tak že jsme na židli koupili podsedák na židle jaké se používají v létě na židle aby jsme neměli zmrzlé zadky. Koupila jsem to bez šňůrek, ty tam dodatečně našila a sedí na tom do teď, jsou jí 4 roky. Dcera sice na tom sedí od dvou let a něco a vyhovuje jí to. Renča
Smario, ta Jitro opravdu není o zavírání do židličky, v základu u ní nejsou žádné područky, pultík, nic
A je určena v podstatě i pro dospělé.
Teď pořádně koukám na to foto, to není Jitro ale dražší verze od jiné firmy.. Jitro je skoro to samé, jen to nemá tu divnou věc na prcky
Takhle vypadá s pětiletým.
Nemusíš jí pásat ! V tomhle věku na téhle židli může sedět sama. Náš prcek si na ní i sám vyleze a cítí se velmi dospěle
Slézá si taky sám
Tohle si myslím, že je podstata, že děti nechtějí dětské židličky ![]()
Děkuji holky za typ
je fakt, že by to využila hodně dlouho.
Jitro je kopie norského originálu, akorát o polovinu levnější, máme už několik let a je super. Můžeš koupit s područkama nebo bez. A roste s dítětem.
A dá se k tomu dokoupit cosi látkového na menší děti, my to teda neměli, tak ani nevím přesný název.
ahoj, ja mam podobny tomuhle http://www.ebay.co.uk/…160593786809?… a spokojenost. mame maly byt a tohle je super
lucie.t píše:
ahoj, ja mam podobny tomuhle http://www.ebay.co.uk/…160593786809?… a spokojenost. mame maly byt a tohle je super
To vypadá taky dobře
musím se nad tím dobře zamyslet… je to trochu oříšek.
Petra Z píše:
My někdy dáváme starý podsedák co se dává do auta…
Ten jsme ještě nepořizovali… malá je zatím v té autosedačce snad do 18kg…
Ahoj, my máme ten Babysmart, je úžasný a drží všude kam ho dáme. Je lehoučký, maalá si ho klidně sama sundá ze židle na zem a sedí v něm a kouká na televizi. Malé je teď 17 měsíců a už v něm sedáva u stolu asi 3 měsíce.(už nechtěla sedět v jídelní židličce)
![]()
Holky, chci se zeptat, nemáte někdo sedák Babysmart k prodeji? Máme jeden a potřebovali bychom ještě jeden, ale je teď nějaký nový typ, co se nám vůbec nelíbí a je ještě dražší než ten původní… Kdyžtak prosím do SZ, díky moc ![]()