Jídelní židlička Pinta

3
3.1.12 15:43

Jídelní židlička Pinta

Ahoj, dnes nám přišla židlička Pinta a v balíku chyběla osa do židličky, která se zajišťuje pojistkou (je v návodu na str. 4, montáž sedačky). Mohli by ste mi ji prosím vyfotit a změřit délku a průměr. Chci si ji vyrobit sám.
Díky za každou pomoc.
Ta osička Vám přišla normálně v balíku v nějakým sáčku? Já ji nikde nenašel… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19976
3.1.12 15:46
jopi píše:
Ahoj, dnes nám přišla židlička Pinta a v balíku chyběla osa do židličky, která se zajišťuje pojistkou (je v návodu na str. 4, montáž sedačky). Mohli by ste mi ji prosím vyfotit a změřit délku a průměr. Chci si ji vyrobit sám.
Díky za každou pomoc.
Ta osička Vám přišla normálně v balíku v nějakým sáčku? Já ji nikde nenašel… :zed:

já bych to teda reklamovala, přece jen pokud je to pojistka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.1.12 16:30

To je jasný, že jsem židli reklamoval, ale reklamace může trvat dlouho (řeší se to ještě mezi prodejcem a PPL) a já bych ji rád používal. Není to nic těžkýho, to si vysoustružím hned, jen potřebuju vědět, jak to má vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.1.12 17:18

Má někdo tuhle židličku? Jak Vám funguje polohování židle - posedu? Mně přijde, že mi poslali nějakej krumpl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iv485
12.1.12 19:52

Já jsem ji koupila a vracím ji. Právě kvůli tomu polohování - v nejvyšší poloze se mi často sklopila o jednu polohu níž. :-(
Ta osa je dlouhá 44 cm, široká cca 8 mm.

• Citovat
  • Upravit
Barunaa
29.2.12 10:12

navod zidlicka Pinta

Ahoj, dostala jsem zidlicku pinta, ale chybi navod, byl by nekdo tak hodnej a naskenoval mi ho?? nebo mi rekl kam patrej vsechny ty sroubky? mam tam tri tycky a nekolik sroubku, kam patrej sem nasla jen u dvou tycek a dvou sroubku zbytek nevimPředem děkuji za odpoved.

• Citovat
  • Upravit
Barunaa
29.2.12 10:13

Dobrý den, nebyl by jste tak hodny a nenaskenoval nebo nepopsal kam patrej vsechny ty srouby a tycky?? mam tri tyčky dve stejne a 8 sroubku.dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko