Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, dnes nám přišla židlička Pinta a v balíku chyběla osa do židličky, která se zajišťuje pojistkou (je v návodu na str. 4, montáž sedačky). Mohli by ste mi ji prosím vyfotit a změřit délku a průměr. Chci si ji vyrobit sám.
Díky za každou pomoc.
Ta osička Vám přišla normálně v balíku v nějakým sáčku? Já ji nikde nenašel… ![]()
jopi píše:
Ahoj, dnes nám přišla židlička Pinta a v balíku chyběla osa do židličky, která se zajišťuje pojistkou (je v návodu na str. 4, montáž sedačky). Mohli by ste mi ji prosím vyfotit a změřit délku a průměr. Chci si ji vyrobit sám.
Díky za každou pomoc.
Ta osička Vám přišla normálně v balíku v nějakým sáčku? Já ji nikde nenašel…
já bych to teda reklamovala, přece jen pokud je to pojistka…
To je jasný, že jsem židli reklamoval, ale reklamace může trvat dlouho (řeší se to ještě mezi prodejcem a PPL) a já bych ji rád používal. Není to nic těžkýho, to si vysoustružím hned, jen potřebuju vědět, jak to má vypadat.
Má někdo tuhle židličku? Jak Vám funguje polohování židle - posedu? Mně přijde, že mi poslali nějakej krumpl.
Já jsem ji koupila a vracím ji. Právě kvůli tomu polohování - v nejvyšší poloze se mi často sklopila o jednu polohu níž. ![]()
Ta osa je dlouhá 44 cm, široká cca 8 mm.
Ahoj, dostala jsem zidlicku pinta, ale chybi navod, byl by nekdo tak hodnej a naskenoval mi ho?? nebo mi rekl kam patrej vsechny ty sroubky? mam tam tri tycky a nekolik sroubku, kam patrej sem nasla jen u dvou tycek a dvou sroubku zbytek nevimPředem děkuji za odpoved.
Dobrý den, nebyl by jste tak hodny a nenaskenoval nebo nepopsal kam patrej vsechny ty srouby a tycky?? mam tri tyčky dve stejne a 8 sroubku.dekuji