Dřevěná postýlka - jaká?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
595
7.11.10 00:05

Koupili jsme uplne obycejnou postylku z Ikei, bez kolecek, bez bocniho sundavani. Ma pouze 2 polohy pro nastaveni rostu. Nemam zadne zdravotni problemy a mala je jak pirko, takze nam naprosto staci. U kvality jsme spis hledeli na matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
7.11.10 00:10

My jsme podle Dtestu koupili Moniku v Globusu. Nemá stahovací bočnici ani vyndavací šprušle. Ale jsme spokojení. Tatí nám na ni přidělal kolečka, ale ani jednou jsme je nevyužili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
7.11.10 00:11

Jo a taky je suprová cena. Posledně byla v akci asi za 1390.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.11 17:24

mám dítě po hodně letech,postýlku jsem chtěla zase jen tu,co se dělávala dřív-se stahovací bočnicí. Jsou to kvalitní dubové postýlky,jsou vysoké(114 cm výška bočnice !),takže na nejvyšší poloze můžeš s přehledem miminko i přebalovat,mají 3 polohy a na té nejnižší dítě není až někde u země,jako je to utěch nových. Jsem vysoká takže oceňuji u těchto postýlek právě to,že se nemusím hrbit až bůhvíkam. A dítě se z ní nedostane,vyzkoušeno ! :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.11 19:09

já ji sehnala na bazoši i s fungl novou polokokosovou matrací i s dopravou za 900,– :palec: .Dostala nový nátěr -vypadá jak nová a já ji ještě schovám pro budoucí případné vnouče :wink:

• Citovat
  • Upravit
4051
29.1.11 19:45

Mame postylku od teto firmy
http://www.postele-postylky.cz/…lky-c-4.html?…

tata je rezbar a po zhlednuti detskych postylek na trhu rekl ze zadna neni kvalitne provedena. Nakonec prosla jeho podminkami tato firma.
Kubovi je 9m takze jeste neprosla zatezkavaci zkouskou. Nemame stahovaci bocnice ani vyndavaci rosty. Je a bude stabilni i kdyz s ni bude lomcovat o 106 - ani se nehne.
Zatim jsme maximalne spokojeni a nevidim nic co by mi na ni kdy mohlo vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
29.1.11 21:04

Mame beth, 140×70 mohu zmerit kdyz budes chtit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.2.11 12:25

Shaneni postylky byl u nas snad nejvetsi problem. Chtela jsem takovou tu starou bukovou, jakou jsme mivali my. Jenze nasi ji uz davno poslali dal a na bazaru nic. Kriteria jsme meli buk/dub (aby mimi nemelo plnou pusu trisek, kdyby kousalo), stahovaci bocnici (ale sjizdeci draty venku z konstrukce a ne uvnitr postylky - desnej problem :nevim: ), polohovaci rost a kolecka.Vyndavaci sprusle ani nahodou, to radeji odendavaci cely bok. A taky aby splnovala EU normy mi neprislo od veci. Po dvoumesicnim hledani jsme koupili tuhle:
http://www.detskydesign.cz/…uct_info.php?…
Je moc krasna, bytelna, vyhovuje vsem pozadavkum, akorat byla lehce drazsi, ale ne zas tak moc :-D Mimi cekame kazdym dnem, tak neni jeste uplne nazivo vyzkousena… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí