Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj maminky,
máte některá s touto židlí zkušenost?
Já bych chtěla dřevěnou. Tahle vypadá dobře, akorát pořád řeším, jestli pultík nebo ne, bo tahle pultík nemá. Je vůbec putlík nutný?
A není polohovací, takže do ní půjde, až bude pořádně sedět bez opory, což začal tento týden, takže mám ještě chvíli na výběr ![]()
Máme jí, je parádní. Respektive jsem chtěla rostoucí a je rostoucí, chtěla jsem stabilní a je stabilní, chtěla jsem aby trochu vypadala a je pěkná, ALE ten pultík mě osobně doooost chybí a proto jsem požádala našeho truhláře, aby nám vyrobil větší pultík, tak jsem zvědavá, ještě není hotovej.
Měli jsme dvě, ale barevné. Ta dřevěná sice vypadá jako dřevěná, ale moc není, ty desky jsou dřevotřískové.
Jsou vcelku dobré, jen se z nich asi po roce začala ošoupávat barva - např. u nožiček.
Příště bych asi volila kvalitnější - např. Jitro.
My ji máme ode dneška doma a budu hned kupovat druhou i druhýmu děcku. Není pravda, že není dřevěná, je z bukového dřeva. Ale dost možná lepeného, ne úplný masiv uříznutý z prkna. Nicméně je dřevěná.
Fakt je, že mi zatím chybí delší zkušenost, ale židlička je stabilní, nesmírně pohodlná, snadno se na ni leze (my už máme starší, u kterých řeším správnou výšku sezení). A skvěle vypadá.
Dobrý den, pokud byste měla zájem, právě se chystáme tuto židličku nabídnout na mimi-bazar i s polstrováním za 1.100. Nám posloužila skvěle. Pultík je pro menší dítě fajn pomůcka a můžete se od něho díky „kšírům“ pak i na chvíli vzdálit.
S pozdravy
Lukas a Erika
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jste židličku koupili a zda jste s ní i po letech spokojení nebo jestli se vyplatí investovat do dražších. Děkuji za odpověď.
@BarboraB6 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jste židličku koupili a zda jste s ní i po letech spokojení nebo jestli se vyplatí investovat do dražších. Děkuji za odpověď.
jsem zakladatelka. Nakonec jsme koupili Jitro a jsme spokojení, slouží pořád, i když pultík jsme už odložili
a zašoupáváme ho ke stolu.
takže s hauck alpha neporadím, nakonec ji nemáme.
Přesto děkuji za reakci, taky, když si propočítám na jak dlouho by měla ta židlička být, tak to nevyjde nijak draho, ale ta jednorázová investice, kór když potřebujeme dvě je vysoká. No tak uvidíme, jak to u nás dopadne:)