Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
tak mě napadá přesnídávku, ovoce, jogurt, rohlík , piškotky …
my máme na svačinky taky buď jogurt nebo ovoce. jedno dávám dopo druhé odpo.
Odpoledne dávám půl na půl bílý jogurt s přesnídávkou. Dopoledne namačkaný banán se strouhaným jablíčkem.
já dávám většinou dopoledne ovoce a odpoledne jogurt Hollandia nebo chlebík s másílkem…
saja1 píše:úplně stejně
my máme na svačinky taky buď jogurt nebo ovoce. jedno dávám dopo druhé odpo.
Já dávám přesnídávku, nebo ovoce s jogurtem a nebo chleba se žervé nebo lučinou.
Dodneška Jára miluje obložený talíř, ze kterého zobe (dle chuti) piškůtky, popř. bramborové tyčinky, nakrájenou zeleninu, ovoce ..... něco sní, já neřeším, jestli má hlad a nemusím ho krmit násilím a zbytek dojím.
na lučinu jsem se ptala doktorky a netvářila se moc nadšeně, prý je lepší to máslo normálně v kostce. Mě ani malá nechce nic jinýho než máslo
Já dávám k odpol. svačince jogurt s přesnídávkou nebo ovoce, ale má pak dřív hlad tak musí mít jakoby dvě večeře, nevím jak jinak to udělat, neporadíte. A dopolední svačinku teda nemáme, protože malá snídá kolem sedmé a kolem deváté jde spinkat a vzbudí se až na oběd, tak nevím kdy bych ji tu svačinku měla dát ![]()
Ahoj maminky,mám 11-ti měsíčního syna a nevím co mu dávat odpoledne na svačinku.Do teď míval mlíko,ale to už mu dávat nechci,protože pak nebaští večeři.Děkuji za radu.