Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ráda bych se zeptala na Vaše zkušenosti: máme pro prcka dřevěnou židličku, ráda bych ho už pomalu nechala jíst samotného, ale je problém, že miska s přísavkou na dřevě moc nedrží (u prvního klučíka jsem měla půjčenou plastovou židličku a tam miska držela, že to nešlo servat)a jak malý misku chytne, miska letí i s obsahem, nemáte nějaké vychytávky, jak docílit toho, aby miska opravdu držela? Děkuji za všechny odpovědi, krásný den, Martina
Co třeba na tu dřevěnou desku něco nalepit? Nějakou folii, nebo kousek tenkého lina (nevím jak se to jmenuje, ale vypadá to tak)
zkus to pod miskou trochu (opravdu malinko) navlhčit
dcera taky používala dřevěnou židličku a s přísavkou jsem problém neměla, napadlo mě, jestli není chyba v misce (je nová nebo po prvním dítěti?), že by ten plast ztratil prožnost ![]()
My taky koupili misku s přísavkou, ale hned od začátku nedržela i když sme ji navrhčili. Tak sme přísavku vyhodili a misku prostě drželi. Stejně chtěl jíst z talířku jako my
Mám novou misku Mam a židličku Jitro, nejdřív se mi zdá, že miska drží dobře, ale po chvíli jakoby povolí… No jo, ale jak tam ten igelit přidělat? Nechci ten stoleček zničit ![]()
zvedaváholka píše:
My taky koupili misku s přísavkou, ale hned od začátku nedržela i když sme ji navrhčili. Tak sme přísavku vyhodili a misku prostě drželi. Stejně chtěl jíst z talířku jako my
Jo, přesně tak jsme to měli my. Několik misek s přísavkou a ani jedna nedržela. Nevím proč. a to jsme měli stoleček plastový. Se dřevem neporadím, takže reaguju opět zbytečně
(Když mě to občas nedá a musím se prostě zapojit
)
Tak pak napiš, co jste vymysleli ![]()
taky máme dřevěnou a nechce mi to tam držet tak mu tu misku držím,ale to je tak na dvě věci.
Mám stejný problém-miska drží na plastu,ale na dřevěném stolečku ne,ani po navlhčení.Tady asi nikdo neporadí ,jedině nalepit ten igelit.