miska nedrží

378
14.5.10 12:36

miska nedrží

Ráda bych se zeptala na Vaše zkušenosti: máme pro prcka dřevěnou židličku, ráda bych ho už pomalu nechala jíst samotného, ale je problém, že miska s přísavkou na dřevě moc nedrží (u prvního klučíka jsem měla půjčenou plastovou židličku a tam miska držela, že to nešlo servat)a jak malý misku chytne, miska letí i s obsahem, nemáte nějaké vychytávky, jak docílit toho, aby miska opravdu držela? Děkuji za všechny odpovědi, krásný den, Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2028
14.5.10 12:42

Co třeba na tu dřevěnou desku něco nalepit? Nějakou folii, nebo kousek tenkého lina (nevím jak se to jmenuje, ale vypadá to tak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
14.5.10 13:04

zkus to pod miskou trochu (opravdu malinko) navlhčit

dcera taky používala dřevěnou židličku a s přísavkou jsem problém neměla, napadlo mě, jestli není chyba v misce (je nová nebo po prvním dítěti?), že by ten plast ztratil prožnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
14.5.10 13:31

potahnout desku igelitem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.10 14:24

My taky koupili misku s přísavkou, ale hned od začátku nedržela i když sme ji navrhčili. Tak sme přísavku vyhodili a misku prostě drželi. Stejně chtěl jíst z talířku jako my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
14.5.10 14:25

Mám novou misku Mam a židličku Jitro, nejdřív se mi zdá, že miska drží dobře, ale po chvíli jakoby povolí… No jo, ale jak tam ten igelit přidělat? Nechci ten stoleček zničit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
14.5.10 14:36
zvedaváholka píše:
My taky koupili misku s přísavkou, ale hned od začátku nedržela i když sme ji navrhčili. Tak sme přísavku vyhodili a misku prostě drželi. Stejně chtěl jíst z talířku jako my

Jo, přesně tak jsme to měli my. Několik misek s přísavkou a ani jedna nedržela. Nevím proč. a to jsme měli stoleček plastový. Se dřevem neporadím, takže reaguju opět zbytečně :mrgreen: (Když mě to občas nedá a musím se prostě zapojit :lol: :oops: )
Tak pak napiš, co jste vymysleli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
14.5.10 14:37

taky máme dřevěnou a nechce mi to tam držet tak mu tu misku držím,ale to je tak na dvě věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
14.5.10 17:41

Mám stejný problém-miska drží na plastu,ale na dřevěném stolečku ne,ani po navlhčení.Tady asi nikdo neporadí ,jedině nalepit ten igelit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí