Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, máte někdo doma tohle ? Uvažuji o koupi pro dcerku, ale je to docela drahá hračka, tak bych chtěla vědět, jak si s tím děti vyhrajou.
Syn dosta k ročním narozeninám, využil zejména jako stoličku ke kuchyni, aby líp viděl, co se děje..
Dcerka tuto hračku objevila cca jako osmiměsíční a hned se s ní nadlouho zabavila…
Asi jsem moc neporadila…
Matty to taky dostal k 1.narozeninám, a líbí se, hraje si s tím rád ![]()
Kluci dostali vloni k Vanocum od svagrove-v nemecku to stoji min. Hrali si s tim tyden, pak po vsech kostickach a kulickach bylo namatlane jidlo, jogurt a polite dzusikem…
Jee, my mame presne tuhle kostku, taky za levnejs z Rakouska, nam se moc libila, ale deti ji vyuzily docela malo, hlavne na vkladani tvaru, jinak minimalne ![]()
Hmmm, tak to nevím, ach jo. Stejně se pořád vzteká, tak jí Ježíšek přinese uhlí
. Děkuji za reakce
.
Mám 9měsční dceru a ta podobnou hračku objevila u kamarádek a zabavila se s ní i při opakovaných návštěvách, takže to asi taky dostane na Vánoce.
Oživuji diskusi a pídím se po zkušenostech. Strašně se mi ta hračka líbí, ale tak nějak mám pocit, že se bude líbit hlavně dospělým a ne dětem. Máte to někdo? Opravdu si s tím děti hrají? Nebo máte někdo tip na podobnou hračku pro děti od jednoho roku? Nejsem moc fanda těch vyřvaných, vysmátých plastových,
@Elenloth Naše si moc nehraje s ničím, pouze prohazovala tvary. Ale teď, kolem těch dvou let, si začíná hrát a to i s tímto. Zabavilo to sušně i kamarádčinu tříleťačku.
Máme připraveno k Vánocům, tak doufám, že si s tím bude hrát víc než s další hračkou roku - zebrou Ryanem, na tu skoro nesáhne ![]()
@Elenloth Též se mi moc líbila a tak jsem ji malému k 1.nar.pořídila, ale jevil o ni minimální zájem, jen ta vkládačka ho zabavila, teď je mu 2,5, opět jsem ji po asi půl roce vytáhla a opět jen vkládačka a na chvilku teda počitadlo, protože všechno všude počítáme do pěti, ale jinak veliké zklamání, tolik jsem na ni byla natěšená, hold každé dítko je jiné, jinak máme různá dřevěná puzzle, dř. prošívačky, rybaření, skládací mašinku s vláčky, zkrátka hafu hraček ve dřevě a s těmi si vyhraje krásně, ale s touto kostkou bohužel ne.