Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nemate nekdo prosim zkusenost s timto hopsadlem, chtela bych koupit konika, protoze mala kone miluje (rok a pul), tento se mi libi, ze je navrchu latkovy.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Nebo se kteryma mate zkusenosti vy?
Máme ho, jen bez toho potahu, dcera (16 měsíců) si ho vůbec nevšímá. Když jsem tu měla neteře (4 a 3 roky) tak se o něj praly ![]()
Moje dcera (16m) na ňom hopsá, když ho najde v hracím centru nebo u kamarádky. Ještě radši má ale koně houpací. To hopsání je možná až pro starší děti.
Mame bez potahu, protoze by ho zaprasila.je ji rok a sem tam si zaskace, nebo po nem leze, za to starsi dcerka ne nem skace kazdy den, kdyz omrzi tak se vyfoukne a schova a vytahne se pozdeji:-)
Máme gumovýho bez potahu, malá má 13 měsíců a nijak ji nebere, sem tam dostane pusinku
čekám, že ale hopsat bude až bude třeba starší, když ne pošlu o dům dál ![]()
Přesně tohoto od této paní jsem sháněla začátkem sprna. Paní mi odpověděla, že jasně, není problém, že si pro něj můžu přijet, jen koukne jak to má se skladovýma zásobama. Dcera slavila narozeniny 26.srpna a i přes několikery urgence a nahánění paní se s ní nedalo domluvit, nakonec mi 3 dny před narozeninama napsala, ať si jej seženu jinde ![]()
No, každopádně k dotazu. NAkonec máme toho bez potahu a malá se na něm vyřádí hodně. Je fajn, že to nikam neujíždí jako třeba ten hopsací balon a je to stabilní.
Máme taky toho gumového, dcera si s ním hraje i ve 3,5 letech. Tenhle s potahem je moc hezký ![]()
Maminky, uvažuji o koupi hopsacího koníka: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Dcera má 2,5roku - není to pro ni už pozdě? Vyhraje si s tím ještě? A jakou zvolit velikost… ![]()
Díky za rady ![]()
My ho máme od dvou let starší, teď ji jsou 4,5 a furt an ěnm hopsá
a ještě ho dost často tahá po bytě na vodítku ![]()
Taky bych se přidala a zeptala se na velikost - kdo to máte doma… dceři jsou dva roky koncem prosince, ale je děsně prťavá, má jen 80 cm… dosáhla by na tom koníkovi zem? Strašně se mi to líbí, ale váhám, aby to nebyla zbytečná koupě, aby to na ni nebylo velké. Za případné info díky!
Tak máme stejnou veklikost jako je v odkazu, celková výška 55cm a ve dvou letech dcera dosahla, jen už netušim kolik měřila… mladší byly dva v červenci a hopsala na něm už před druhým rokem
@spiky01 Díky
A tu starší (kolik jí je?) to ještě baví? Dosáhne ještě v pohodě nebo už je jí malé? Aby to nebyla koupě na tři měsíce
…
Starší jsou 4,5 a sice má nohy víc skrčený ale děsně ji to baví, koupili jsme ji skákací míč s držedlama a ten ji enzajímá, perou se o koně
a jak jsme psala, hrajou sis s nim i tak že ho vodí an vodítku, krmí a tak. takže my zatím máme dva a pul roku a myslím že ho ještě min rok užijem
Ahojky holky, koupila jsem malému na mimiaukci takové hopsadlo jak napsala @3HE. Přišlo v pořádku, ale celkem smrdí - asi jako dětské nafukovací kruhy do vody a hlavně na něm není žádný popis, ani odkud je prostě nic. Tak si říkám, jestli jsem neudělala blbost, že jsem chtěla ušetřit. Jestli jsem neměla jít do normálního kamennýho obchodu, že bych měla možná lepší pocit, že mu nedávám na hraní něco „jedovatýho“. Co si o tom myslíte?