Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@LL No, já už jsem taky nad tím uvažovala… prodává se i ve zdravotních potřebách, tak se tam zeptám…
Je to asi jako s gymnastickým míčem - koupila jsem si ten levný v Penny - nesmrdí, ale je dost tuhý a málo pruží - když jsem ho porovnávala se značkovým…-ten je o hodně pružnější, příjemnější, zadek se do něho pěkně zaboří… Ten náš mě dokonce tlačí a klouže mi. ten značkový je protiskluzový.
Ty jsi koupila přímo toho koníka z mého odkazu?.od tohoto prodejce?
Jestli je jedovatý, to nevím, ale zkus to napsat prodejci, třeba ti pošle nějaký certifikát o výrobku nebo se s tebou nějak domluví o vrácení… je to silný smrad nebo to časem může vyprchat? Guma smrdí…ale časem se vyvětrá… pokud to není nějaké vyloženě závadné…
Já koupila toho zelenýho koníka - jak jsou hned první na obrázku (červený+zelený+modrý co mají čumáčky u sebe), ale od jiného prodejce. Koník měl být nový, myslím, že nový opravdu je, ale byl zabalený jen v sáčku úplně bez ničeho (bez popisu), takže bůhví odkud je. To že smrdí, no smrdí, jak píšeš každá guma, myslím, že časem to vyprchá. Ale říkám si, že nezabráním tomu, aby ho malej neolízl, tak spíš z toho mám strach. Prodejci jsem o tom psala, odkud koníka má, mi nenapsal, ale prý ho můžu vrátit. Tak nevím, jestli teda vrátit, abych byla klidná nebo to neřešit a prostě si ho nechat. ![]()
Jo, tak to ti neporadím, to se musíš rozhodnout sama, jestli ho vrátit…díky, žes to tady napsala, aspoň vím, na co si mám dát pozor, budu při výběru opatrnější…