Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všichni, máte někdo zkušenosti s touto stavebnicí? Přemýšlím, že bych ji koupila pro 6ti letého syna k Vánocům, ale nevím, zda si s tím vyhraje. Díky i za případné jiné tipy na dárek pro syna. Díky moc K.
@kvítko Ahoj, my to doma máme a nic moc, malá si s tím skoro nehraje. A vím od několika známých, že ani jejich děti to nějak nechytlo. Ale naše je mladší
Moje pětiletá dcera je z toho úplně nadšená - takže k Vánocům Ježíšek přinese další díly.
Za nás určitě můžu doporučit.
Ahoj, u nás ji měla neteř a synovec. Bohužel nevím kolik jim v té době bylo, ale odhaduju, že tak nějak jak píšeš a byli úplně nadšený. My máme verzi pro mrňouse a malou to teda moc nebere
U nás si s tím hraje jak šestiletý, tak i tříletý (ten pouze s dozorem), oba to moc baví. Nemáte někdo tip na levnější alternativu? Dík ![]()
Moje děti si s ním také nehrají, takže u nás taky vyhozený prachy.
Ahoj, taky jsme ji chtěli koupit malýmu, jsou mu tři, ale teď babo raď…myslela jsem, že koupíme méně dílů a uvidíme, co taky dětem kupovat, hračkářství jsou plný kravin za spoustu peněz, tak něco vyber… ![]()
@Ťutina píše:
Ahoj, taky jsme ji chtěli koupit malýmu, jsou mu tři, ale teď babo raď…myslela jsem, že koupíme méně dílů a uvidíme, co taky dětem kupovat, hračkářství jsou plný kravin za spoustu peněz, tak něco vyber…
Jestli můžu doporučit, tak pro tříleťáka bych ji nekupovala, to ještě není úplně pro něj. ![]()
Ahoj,
Taky máme a dcera je spokojena. Rovněž uvažuji o dalších dílech k Vánocům
@BohunkaP píše:
Jestli můžu doporučit, tak pro tříleťáka bych ji nekupovala, to ještě není úplně pro něj.
asi jak který, náš má tu s podložkou, jen kuličky a tyčiky a v hraje si rád.
Pokud dítě baví stavebnice a skládačky, tak ho to bude bavit. Pokud ne, tak asi těžko.
Nedá se to říci plošně, každé dítě baví něco jiného, takže bych se na názory jiných moc nespoléhala…
Nebo zkus koupit nějakou menší sadu „na zkoušku“ a uvidíš, dokoupit se dá vždycky ![]()