Dřevěné hračky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25324
3.8.10 20:20

Dřevěné hračky

Ahoj,

nevíte, kde koupit pěkné a kvalitní dřevěné hračky od českého výrobce? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
3.8.10 20:36

Vím, ale neprodává nikde na internetu jezdí jen po trzích. Má úžasné hračky a na všechny má certifikát. Odkud jsi? ( klidně napiš SZ )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
3.8.10 21:03

Jsem z Plzně,jezdíme do Hradce Králové ke tchánom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
3.8.10 21:33

Ahoj dřevěné hračky jsem prodávala.Olymp Klatovy má pěkné a velký výběr.A pak taky Dolejší Petr Vimperk-ale ten netuším zda bude na internetu.Na ten Olymp Ti můžu poslat i katalog,když mi písneš přes SZ adresu.Také netuším co Olymp na internetu má nebo nemá.Mě to vozily přímo z firmy,ale já byla velkoodběratel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
3.8.10 21:36

já Kubovi kupovala hračky tady : www.kouzelnehracky.cz máme ten vláček, a dřevěné kostky a korále. Vše drží, a to s tím dost hází a mlátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
4.8.10 06:44

Olymp Klatovy má opravdu pěkné hračky - http://www.bino-drevenehracky.cz/ Je tam i eshop.
Pak v Plzni na náměstí je obchod s dřevěnými hračkami, několik stánků pak bývá na trzích třeba o Vánocích.
Záleží, odkud jsi.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
4.8.10 08:00

Bino je levnější a méně kvalitní kopie hraček od WOODY, např. www.olymptoy.cz

WOODY jsou z absolutně nezávadných materiálů a je možné je bez obav strkat do pusy atd.

• Citovat
  • Upravit
25324
4.8.10 09:04

Díky za tipy,projedu to,ty Woody by se hodily,malej občas ještě něco narve do pusy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
4.8.10 12:27
jjelena píše:
Bino je levnější a méně kvalitní kopie hraček od WOODY, např. www.olymptoy.czWOODY jsou z absolutně nezávadných materiálů a je možné je bez obav strkat do pusy atd.

Proč méně kvalitní?? Pár jich máme a nepřijdou mi. Mají zdravotní atest, malý je do pusy strká také :nevim:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
4.8.10 12:37

Tak já jsem pár dřevěných nakoupila tady http://www.drevene-hracky-dekorace.cz/ , ale našla jsem stejné i na tom BINO obchodu.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
4.8.10 17:57

Madi, manžel pracuje v hračkářským průmyslu, tak to ví od něj.. prostě mi řekl,, ruce pryč, víc jsem se po tom nepídila… je fakt, že to možná byl jen konkurenční boj, ale pokud jste s nima spokojení, tak super :palec: A ještě přiznám, že to je info stará asi 3 roky, tak možná se i změnili. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22
5.8.10 21:10

Mrkněte do mnou vytvořeného seznamu výrobců hraček jsou tam i obrázky
 https://www.emimino.cz/…-z-cr-46687/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.10.11 14:39

Dřevěné hračky

Ahoj, poradí mi někdo, kde nakoupím kvalitní dřevěné hračky? Díky Vendy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.6.14 08:58

Ahoj, procházím tady starší příspěvky a zrovna řeším stejný problém, jako se řešil tady. Přečetla jsem si o hračkách pěkný článek tady *** a plánuji také pro svojí malou dřevěné hračky vyzkoušet, tak pak dám vědět :) :mavam:

Příspěvek upraven administrátorem 25.10.2014 9:36 - reklamní odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815