Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Na dovolené jsem v hračkářství vidělat stavebnici, něco jako lego, ale velké díly, bylo to od roka a český výrobce. Říkala jsem si, že si musím zapamatovat název výrobce, ale samozřejmě jsem ho zapomněla. Nevíte, kdo to vyrábí?
Nebyl to Jixin? Ten je dost podobný Legu Duplo. Ale nevím, jestli to jsou Češi ![]()
ahoj já ted kupovala našemu malymu lego pro nejmenší z aukra jmenuje se junior taxi je to taky od roka naš malej má 17 měsícu a staví z toho a je spokojenej a já taky má to skoro 100 kostiček jde z toho poskládat i vláček. je super jsme spokojení.
no ja mam zas zkusenost, ze tak do tri let to maleho nezajimalo - jestli na to byl liny (coz on rad je) to nevim, ale moc si s tim nehral…
My koupili Mega bloks, možná to máš na mysli. Jsou to takové velké kostky jako lego a je to od 1 roku.
My máme houbu od Molto (to jsou Španělé)
http://www.molto.es/…producto.php?…
a má docela úspěch, už z toho umí stavět věže ![]()
Díky všem za tipy. Už jsem to našla na netu, ale je to až od tří let, takže budu muset koupit něco jiného. Asi ty Mega bloks. Zkusím to a uvidím, jestli to bude malou už zajímat. Když tak to na chvíli schovám, ono se to nezkazí ![]()
jo, presne tak, schovej to…ja kdyz si maly s necim nehraje a je to proto, ze je na to jeste maly (nekdy to taky zkousim a nevyjde mi to) tak to schovam a dam mu to nekdy jindy - dvojita radost za jedny penize ![]()