Drevenepalandy - PODVOD!!!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2497
25.8.17 12:22

Drevenepalandy- PODVOD!!!

Dobrý den
ráda bych Vás upozornila na podvod s dřevěnými palandami na míru. Jedná se o firmu SORDA s. r.o. Na sbazaru.cz je inzerát na dřevěné palandy. Nejdřív je veškerá komunikace v pořádku, je zaslaná smlouva a požadovány peníze na účet předem vzhledem k palandám na míru. Zboží má být doručeno do 10 dnů od připsání peněz na účet a dále máte možnost odstoupit od smlouvy v případě, že vám do 14 dnů od termínu kdy má být zboží dodáno dodáno nebude.
U nás termín kdy měli být dodané byl 17.8. ten den se nikdo neozval a tak jsem na udaný telefon v emailu volala a bylo mi zděleno, že je problém s dopravou a tedy v pondělí či úterý je dodají. V pondělí se opět nikdo neozýval a tak jsem opět volala a už mi nebyl telefon zvednut, volala jsem tedy z jiného čísla a bylo mi zděleno, že je měli v jednu hodinu nakládat a že za chvíli zavolá, už nezavolal a obě čísla nebral. v úterý hned ráno jsem volala z třetího čísla a opět mi bylo zděleno, že je problém s dopravou a dnes je budou předávat PPL. Do středy se nikdo neozval, na emaily nikdo nereagoval čísla nebral. večer se jim dovolal manžel a bylo řečeno, že zboží osobně přiveze v pátek ve 12:00. Před chvílí jsem mu volala a bylo mi řečeno, že za chvíli zavolá, že jim musí zavolat kde jsou, předpokládám, že už nikdo nezavolá.
Předpokládám, že po odstoupení od smlouvy peníze už nedostanu, jen bych chtěla varovat ostatní.
Případně pokud už je někdo podvedený ať se ozve a může se podat hromadná žaloba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12169
25.8.17 12:24

Najít co nejvíc lidí, které tato firma podvedla a podat trestní oznámení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
25.8.17 12:26

Já tě nechápu :nevim: proč by to měl být podvod.

naopak přdpokládám, že zavolá, respketive, že lidi přijedou, problémy s dopravou mi připadají normální a navíc je ještě vtermínu do deseti dnů od termínu výroby)

lidi nejsou stroje a podnikat, vyrábět a rozvážet po celé republice není taková sranda jak se ti zdá.

navíc konec srpna je nejvytíženější termín na předělávání dětských pokojíčků. Pro firmu je to nejšílenější termín z celého roku!

PS: vůbec nepodnikám, ani s oborem nemám nic společného. Ale pro mne jsi prostě velice netrpělivý zákazník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
25.8.17 12:47

@harpyje no vzhledem k tomu, že nedodrželi několik termínů a cíleně nezvedají telefon, se zakladatelce nedivím. Co si má o tom myslet? Ty slíbené termíny jí dali oni, představte si, že by si musela vzít vždy dovolenou z práce… To vážně není normální postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
25.8.17 12:50

Dřevěné palandy jsem si objednala a platila na dobírku. Platit větší sumu dopředu se nevyplácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
25.8.17 12:52

@harpyje A to, že číslo, že kterého paní volá a prodejce to ví, že je to ona, záměrně nezvedá, Ti přijde normální? A že každý den nakládá, veze, už to skoro naložil apod. a skutek utek taky? Dle mého je to jasný podvod. Možná to ještě dovezou, když vidí, že to tak kupující nenechá, ale taky jsem už takovéto sliby zažila a byly to jen výmluvy. Peníze nikde a zboží taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
25.8.17 12:58

@nick8 jukni na vasestiznosti.cz,je to pres dtest, a sordo tam take figuruje(myslim, ze to. opravdu podvodnici jsou), udelali to same, co vam. Ihned odstoupit od smlouvy! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
25.8.17 13:15

Pokud je zboží na míru pravo na odstoupení do 14 dnů nemáte. To jen pro pořádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
25.8.17 13:26

Na Sbazaru jsou jen podvodnici a neustale jim to nekdo ze*e. To je tak, kdyz chce clovek usetrit… jde na Policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.17 13:46
@harpyje píše:
Já tě nechápu :nevim: proč by to měl být podvod.

naopak přdpokládám, že zavolá, respketive, že lidi přijedou, problémy s dopravou mi připadají normální a navíc je ještě vtermínu do deseti dnů od termínu výroby)

lidi nejsou stroje a podnikat, vyrábět a rozvážet po celé republice není taková sranda jak se ti zdá.

navíc konec srpna je nejvytíženější termín na předělávání dětských pokojíčků. Pro firmu je to nejšílenější termín z celého roku!

PS: vůbec nepodnikám, ani s oborem nemám nic společného. Ale pro mne jsi prostě velice netrpělivý zákazník.

Tak to nevím… Já komunikuji se zákazníky z manželovo firmy několik let, vyjednávám s nimi nábytek (většinou na míru) a nikdy jsme si nedovolily nedodržet termín dodání po předchozí platbě :palec:

• Citovat
  • Upravit
5696
25.8.17 14:04
@Anonymní píše:
Tak to nevím… Já komunikuji se zákazníky z manželovo firmy několik let, vyjednávám s nimi nábytek (většinou na míru) a nikdy jsme si nedovolily nedodržet termín dodání po předchozí platbě :palec:

Žejo, pochopím, že se to může stát, že něco selže, ale nedodržet několik termínu už je fakt podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
25.8.17 15:41

@Alkata tak to to maj ve smlouvě.

@veve15 koukala jsem na net než jsem objednala, tohle jsem bohužel nenašla. Teď už aspoň vím, že je taková databáze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
25.8.17 15:46

@harpyje pokud si sama stanovíte termín dodání tak je slušnost vzít telefon a zákazníkovi zavolat, že nestíháte a né ještě nezvedat čísla ze kterých už vám volal a přestat komunikovat přes email. Termín si výrobce stanovil sám, nikdo na něj nenaléhal ať je to rychle, tak pokud by toho měl hodně tak přece sám nebude slibovat, že bude mít hotovo do deseti dnů.

Udělala jsem chybu naletěla svět se nezboří, jen bych ráda varovala ostatní aby také nenaletěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
25.8.17 16:30

@Alkata teda ještě upřesním. Ne že odstoupite od smlouvy do 14 dnů jen tak, ale tak to „Objednatel je oprávněn odstoupit od smlouvy, pokud dodavatel závažným způsobem poruší
tuto objednávku (např. dodávka odchylná v kvalitě zpracování, použitých materiálů a
komponent, neplněním sjednaného, nedodržením termínu plnění o více jak 14 dnů bez
předchozí domluvy s objednatelem, apod.)“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
26.8.17 22:58

Omlovam se, nejedná se o podvod, ale nesolidni jednání

Palandy nam tedy včera privezene nebyli, slíbil, že je tedy přiveze dnes v jednu. Dnes na nakonec přijel, ale se čtyř hodinovým spozdenim. Palanda byla dodána bez zábrany na horní lůžko. Pán slíbil, že ho v pondělí přiveze.

Opravdu tuto firmu nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný