Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pražanům nájem ukrojí 70 procent mzdy, v některých krajích „jen“ polovinu.
Zdá se vám to hodně nebo málo?
http://ekonomika.idnes.cz/…onomika.aspx?…
Praha je prostě zlatá loď.
Příspěvek upraven 24.08.17 v 14:51
Jo bydlení v Práglu je už pro bohatší lidi, né pro obyčejné lidi, co maj na výplatu 12-14 čistého.
Áááá… nepřekvapilo! ![]()
co tě vede k zakládání těchto diskuzí, když víš, že se to zase otočí proti tobě?
@neumisa píše: Áááá… nepřekvapilo!co tě vede k zakládání těchto diskuzí, když víš, že se to zase otočí proti tobě?
to dělá schválně, podle mě je nemocná ![]()
Jak by se to někomu mohlo zdát málo, co je to za otázku.
Jasně že je to hodně, zvlášť pokud zohlednili fakt, že v těch dražších městech je i o něco vyšší průměrný příjem, takže ten cenový rozdíl je vlastně ještě větší. Ale nepřekvapuje mě to, nájmy jsou hodně drahé.
Děvčata, je zajímavé, že mi stále chodíte do diskuze, když jsou tak hrozné. Přenechte ji prosím jiným - to platí zejména pro Hanka1, Šarlota4, Imamother a Bábrl…
@Kaliopa píše:
Děvčata, je zajímavé, že mi stále chodíte do diskuze, když jsou tak hrozné. Přenechte ji prosím jiným - to platí zejména pro Hanka1, Šarlota4, Imamother a Bábrl…
Zakaldas verejne diskuze, nemuzes rozkazovat, kdo nema chodit
.
@Yorkmut píše:
Zakaldas verejne diskuze, nemuzes rozkazovat, kdo nema chodit.
Já vím, jen že děvčata dělají, jak je mé diskuze obtěžují, ale nakonec diskuzi rozjedou na několik desítek stránek ![]()
@Kaliopa Diskuze mi ale hrozné nepřipadají, hrozné mi přijde něco jiného ![]()
@Kaliopa píše:
Ja ji nekomentuji. Komentuji tvoji polosilenost a posedlost stastikami CR, tak si s nimi vytapetuj. Stves me s tim, protoze tato temata me celkove zajimaji, jenze kdyz je otevru, tak zjistim, ze od tebe se nedozvim lautr nic a to ani vlastni zkusenost. Pouze nahazene clanky, ktere kazdy bezne cteme pri otevreni online zprav.
@Šarlota4 píše:
Ja ji nekomentuji. Komentuji tvoji polosilenost a posedlost stastikami CR, tak si s nimi vytapetuj. Stves me s tim, protoze tato temata me celkove zajimaji, jenze kdyz je otevru, tak zjistim, ze od tebe se nedozvim lautr nic a to ani vlastni zkusenost. Pouze nahazene clanky, ktere kazdy bezne cteme pri otevreni online zprav.
Tak můžeme normálně diskutovat. Však se vyjádři k tématu a řekni nám, jak to vidíš Ty.