Pražané vydají za bydlení 70 % příjmu

3641
24.8.17 14:49

Pražané vydají za bydlení 70 % příjmu

Pražanům nájem ukrojí 70 procent mzdy, v některých krajích „jen“ polovinu.

Zdá se vám to hodně nebo málo?

http://ekonomika.idnes.cz/…onomika.aspx?…

Praha je prostě zlatá loď.

Příspěvek upraven 24.08.17 v 14:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
24.8.17 14:50

Uf :zed: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
24.8.17 14:54

@Kaliopa Cože je? Zlatá loď? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.17 14:54

Jo bydlení v Práglu je už pro bohatší lidi, né pro obyčejné lidi, co maj na výplatu 12-14 čistého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
24.8.17 14:56

@Kaliopa Prostě na to nemáš, no :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26243

Áááá… nepřekvapilo! :lol:

co tě vede k zakládání těchto diskuzí, když víš, že se to zase otočí proti tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727

Už zase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
24.8.17 14:57
@neumisa
@neumisa píše: Áááá… nepřekvapilo! :lol:co tě vede k zakládání těchto diskuzí, když víš, že se to zase otočí proti tobě?

to dělá schválně, podle mě je nemocná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637

Jak by se to někomu mohlo zdát málo, co je to za otázku. :lol: :zed: Jasně že je to hodně, zvlášť pokud zohlednili fakt, že v těch dražších městech je i o něco vyšší průměrný příjem, takže ten cenový rozdíl je vlastně ještě větší. Ale nepřekvapuje mě to, nájmy jsou hodně drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641

Děvčata, je zajímavé, že mi stále chodíte do diskuze, když jsou tak hrozné. Přenechte ji prosím jiným - to platí zejména pro Hanka1, Šarlota4, Imamother a Bábrl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
24.8.17 14:59
@Kaliopa píše:
Děvčata, je zajímavé, že mi stále chodíte do diskuze, když jsou tak hrozné. Přenechte ji prosím jiným - to platí zejména pro Hanka1, Šarlota4, Imamother a Bábrl…

Zakaldas verejne diskuze, nemuzes rozkazovat, kdo nema chodit :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
3641
24.8.17 15:00
@Yorkmut píše:
Zakaldas verejne diskuze, nemuzes rozkazovat, kdo nema chodit :mrgreen:.

Já vím, jen že děvčata dělají, jak je mé diskuze obtěžují, ale nakonec diskuzi rozjedou na několik desítek stránek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
24.8.17 15:01

@Kaliopa Diskuze mi ale hrozné nepřipadají, hrozné mi přijde něco jiného :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
24.8.17 15:02
@Kaliopa píše:
Děvčata, je zajímavé, že mi stále chodíte do diskuze, když jsou tak hrozné. Přenechte ji prosím jiným - to platí zejména pro Hanka1, Šarlota4, Imamother a Bábrl…

Ja ji nekomentuji. Komentuji tvoji polosilenost a posedlost stastikami CR, tak si s nimi vytapetuj. Stves me s tim, protoze tato temata me celkove zajimaji, jenze kdyz je otevru, tak zjistim, ze od tebe se nedozvim lautr nic a to ani vlastni zkusenost. Pouze nahazene clanky, ktere kazdy bezne cteme pri otevreni online zprav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
24.8.17 15:04
@Šarlota4 píše:
Ja ji nekomentuji. Komentuji tvoji polosilenost a posedlost stastikami CR, tak si s nimi vytapetuj. Stves me s tim, protoze tato temata me celkove zajimaji, jenze kdyz je otevru, tak zjistim, ze od tebe se nedozvim lautr nic a to ani vlastni zkusenost. Pouze nahazene clanky, ktere kazdy bezne cteme pri otevreni online zprav.

Tak můžeme normálně diskutovat. Však se vyjádři k tématu a řekni nám, jak to vidíš Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný