Drewex Olek postýlka

53
6.9.17 10:50

Drewex Olek postýlka

Holky, měla bych dotaz, máte některá zkušenosti s postýlkou Drewex Olek? Chtěla bych jí koupit, ale žádné recenze jsem se nedočetla. Budu ráda za rady. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2325
6.9.17 11:49

My máme od Drewexu Hippo a spokojenost. Až na relativně tenký rošt, který pod tříletou prasknul, je skvělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
6.9.17 14:20

Taky by mě to zajímalo, mý jsme ho už koupili a teď čeká doma na složení, tak doufám, že bude kvalitní a v pohodě. Všechny ostatní měli vždycky nějakou zásadní vadu, no je to snad horší, než vybárat kočárek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
10.1.18 08:38

Ahoj, ráda bych „oživila“ diskuzi a zeptala se také na postýlky značky Drewex. Konkrétně se mi jedná o verzi se žirafou (https://im9.cz/…75c4e5ff.jpg). Chtěla bych ji se stahovací bočnicí, bohužel jsem nikde nenašla fotky, kde by šel vidět mechanismus stahování, ani na obrázcích u nabídek postýlek se stahováním. Proto bych se chtěla zeptat, zda máte někdo zkušenosti s touto, nebo jí podobnou postýlkou a jak ji celkově hodnotíte?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
10.1.18 08:42

Tuhle postýlku jsme s přítelem před pár dny objednaly a čekáme až dorazí..akorád jinou barevnou kombinaci (tmavě hnědou s medvídkem). Přesně jak píšeš, žádné fotky.. ale snad budeme spokojené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
10.1.18 09:22

:) a mohla bych poprosit až dorazí a smontujete, pokud si vzpomeneš, tak o info?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
10.1.18 10:02

@Luckaa0 My jí necháme u rodičů v garáži a montovat jí bude přítel až budu v porodnici, řídíme se tím, že by postýlka neměla být v bytě, když ještě není mimčo na světě.. Termín máme na začátku března, tak jestli si vzpomenu, tak dám vědět, jaká je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
10.1.18 10:52

Ahoj, my máme postýlku Drevex Oleg, je to celá bílá bez obrázku, máme ji skoro 2 měsíce. Bočnice se stahuje tak, že ji musíš mírně nadzvednout a přitlačit směrem k postýlce (tím se vyhákne z takové pojistky) a pak spustíš. Má to pojistku z obou konců, tak mi to nejde zaráz a postýlka je lehká. Dělám to tak, že nadzvednu a uvolním systém na jednom konci a pak na druhém to samé a následně spustím. Když je tam matrace, tak to samo nespadne dolů, sesunu bočnici mírným tlakem dolů. Ale dcera spí v noci stejně se mnou v posteli :mrgreen: Někdy je večer cca 3 hoďky v postýlce, ale tu mívám přiraženou k posteli se staženou bočnicí. Zatím jsme s ní spokojení, ale moc ji nevyužíváme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
2.3.18 10:09

Děkuju Vám za odpovědi, postýlku jsem objednali a už i složili. Malá má sice ještě chvilku čas, ale postýlka vypadá dobře, tak snad se jí bude dobře spinkat. Největší strach jsem měla z toho stahování a myslím, že i to je dobře vyřešené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí