Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Byla jsem pozadana o zjisteni informaci o doktoru Hrubanovi. (obilnak-Brno)
Moje kamoska k nemu ma chodit a ma z toho trochu nervy, protoze ho nezna.
Nechodily jste k nemu nektera?
Dekuji za jakekoliv info.
mandragora
ahoj
byla jsem u něj párkrát na UTZ a nemám jedinou námitku. cítila jsem se v pohodě, nic co bych vytkla, působil na mě mile a profi.
Zdenik
Taky jsem u něj byla několikrát na UTZ. Mám stejný názor jako Zdenik.
Je to celkem dost mladý doktor.
Dadla
ahojky
je sice milej … na požádání vysvětlí ale nejenom já jsem měla pocit , že je při vyšetření dost Hrubý - že by jednal dle jména???? po jeho vyšetření jsem poprvé a naposledy za celé těhu krvácela…
Ale je fakt, že jsem huba nevymáchaná, a že jsem mu to teda na další návštěvě řekla … a pak jsem ho vevnitř skoro necítila… a pak že to nejde:o)))
Jo jinak mě taky nakonec rodil - měla jsem sekci - je to taková zastydlá puberta:o))) ale příjemná
Takže klid, ale pokud se ti něco nebude líbit - či zdát tak se ozvi…
pápá
Ahoj .)
Já osobně neznám, ale kamarádka k němu chodila a moc si ho chvalila (asi si o „bezbolestné“ vyšetření řekla hned .) ) ale co hlavně tak ji rodil a to byl prý opravdu moc šikovný.
Ahoj,
k Dr. Hrubanovi jsem taky chodila na UZ a byla jsem velice spokojená. Nikdy ke mě Hrubej nebyl
. A navíc je to moc velkej sympaťák
.
Za mě naprostá špička ve svém oboru. Kolegové z Bohunic o něm mluví s uznáním. Já mám s ním několik zkušenosti. Výsledky screeningu VVV nebyly takové, jaké bych si jako prvorodička představovala. Moc nedramatizoval, neuklidnoval nic ho nerozhodilo. Dokud nebyla všechna vyšetření, tak se snažil zachovávat klid.
Za mě by teda mohl trošičku mluvit s tehotnou, ale zase chápu, že komunikovat s hromadou hormonů není sranda. Čekání na vyšetření jsou nekonečna. S manželem jsme si nejednou dělali srandu, že na obilnaku mají objednací čas jenom na 9.00 a tak tam dobehnete s jazykem na veste a čekáte 2-3 hodiny na vyšetření. Většinou je čekání z důvodu, že zasahuje u akutního případu a pak se nestíhá.
Shrnutí: je to borec a machr ve svém oboru. Jakmile je někde v tehu problém, končím se slovy: pošlete ji za Hrubanem ![]()