Dřívější udělání testů

203
24.5.12 15:59

dříve dělání testů

Ahoj,

menstruaci čekám 31.5 můžu si už udělat těhotenský test? vím že se to má po vynechané menstruaci ale některé ženy to dělají dřív a úspěšně.díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3641
24.5.12 16:02

Ano můžeš, ale taky by ses mohla dočkat pozitivního výsledku a pak dojde ms a budeš zklamaná, proto se doporučuje dělat test až po vynechané ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
24.5.12 16:03

@Domiik87 To je na tobě. ;) Já při snažení dělala testy každý týden. :mrgreen: Ber výsledek s rezervou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
24.5.12 16:05

To je ještě hodně brzy, ještě vydrž, pravděpodobně by byl stejně negativní. Vezmi si, že k oplodnění většinou dochází 14 dní před menstruací, vajíčko se zavrtává kolem 6-9 dne po plodnění a teprve pak se uvolňuje hcg, které těhoteský test sleduje. Takže optimum je opravdu kolem data menstruace, max třeba den, dva před, ale i tak může být ještě negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
24.5.12 16:06

@Ewule0712 k Tvemu nazoru se priklanim. Ja jsem dokonce udelala test v den, kdy mela prijit MS a nakonec z toho byl „potrat“… ale doktor rikal, ze kdybych neprisla na to, ze jsem tehu, tak bych to brala tak, ze se mi zpozdila MS (no, sice o 14 dni, ale i tak)… takze za me je lepsi pockat… ;)

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
24.5.12 16:18

Dle mého názoru je týden do ms strašně daleko. Pravděpodobně ti to ukáže negativní výsledek, i když bys byla těhotná. Prostě počkej.

• Citovat
  • Upravit
35489
24.5.12 17:04

Test si udělej nejdříve 11 den po ovulaci, což vychází tak nejdřív cca 3 dny před očekávanou MS…to znamená, že je u Tebe ještě brzo…a kup si Mammatest 10 (musí to být ta desítka)…nečekej silnou čárku…nejprve bude slaboučká a zesílí postupně den od vynechané MS…hodně štěstí :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
24.5.12 17:20

Já si dělala test 7DPO a duch tam byl. Viditelný pouze mnou, ale byl. 8DPO už ho viděli všichni, i šel vyfotit. Ale bylo z toho bohužel zamlklé těhotenství v 7. týdnu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
24.5.12 17:42

děkuji za rady :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie