Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nedá se soudit, ale máš nějakou úzkost. Možná tím horší, jestli si to nepřiznáš.
Něco řešíš v práci, doma, se sebou… cokoli.
Já mám desnou noc vždy z neděle na pondělí, zda se mi o práci, co všechno musím, vzbudím se tak desetkrat
mám to že stresu, kdy mám druhej den hodně ukolu
Drive kvalitni spanek a ted horor
Ahoj, prosim anonym. Vzdycky jsem mela krasny spanek, zalehla jsem a pokud nebyla nejaka extra bourka a nebo opilci venku tak jsem se krasne vyspala do rana nonstop 6-8 hodin. Nikdy jsem nepocitovala unavu a nebo neusinala za pochodu. Delam servirku a jsem zvykla chodit spat mezi 23-1 do nejakych tech 8-9h. Ale asi posledni mesic, dva. Normalne usnu a po dvou hodinach me vzbudi nejaky pocit, ze jsem nezamkla, nevzala si prasek, ze se pes zasekl, ze neni vypla trouba apod. Deje se to tak obden, manzel mne pozoroval a pry vylitnu z postele a letim ke schodum, kde mne probere az svetlo nebo studene dlazdicky. Ale dnes se mi nejak povedlo sejit akoro az dolu a posledni ctyri schody jsem sjela po zadku… vazne nevim co by to mohlo byt, zadny stresy nezazivam, nemyslim si ze mame v pokoji nejaky rusivy element, elektroniku…nekoukam, nectu nejake krvaky… je mi 29, zdrava. Dekuji za rady, poznatky