Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zalezi na utz. Ja byla na IVF a na utz byla srdecni akce videt uz 5+3
Vsude pisou ze srdicko bude videt na utz kokem 8 -9 tt ale to zalezi fakt na dr a kvalite utz
@Janichka já právě krásně viděla jak to bušilo(hejbalo se to srdíčko) A když jsem třeba 7+4 to znamená, že jsem v 7tt?? Nějak v tom plavu ![]()
Myslím, že je to akorát. U mě také našel srdíčko v 6tt. V prvním těhotenství až v 8.tt (pozdější ovulaci)
V těhle intenetových info je to všechno jen orientační.
No tak hlavně že tam je, ne? My měli 6+1, 4 mm a brzy mi to nepřišlo. Moc čteš ![]()
No bud jste ho pocali pred umelym sami a nebo ma dr dobrej utz. A kdyz jsi 7+4 tak jsi probihajici 8tt, takze osmy. Od 7+1 jsi uz osmy ![]()
Ahoj, já měla první den posdlední menstruace taky 5.11. Tudíž dle kalkulačky bych měla být 7+3. Včera jsem byla na ultrazvuku a byl tam mimísek s bijícím srdíčkem. Dle ultrazvuku jsem 7+2, termín mám na 13.8.2013. Prostě srdíčko bilo a jsem za to moc ráda. Jestli bylo vidět dřív nebo později neřeším, důležité je, že tam prostě je! ![]()
@pikola Tak první mimčo, tak čtu a vim že je to na škodu, ale je to lákavý
Ale asi to bude obr když v 6+5 měl 9mm
Jsem zvědavá na další kontrolu
Píšou to, aby nebyly vyděšené holky co třeba byli na kontrole v 7.tydnu a ještě srdíčko nebylo, pořád se jim ještě ukázat může o týden dýl
ja ho měla vidět 6+3 ![]()
Já měla poslední MS 4.11. a srdíčko jsem krásně viděla už před týdnem 20.12.12., to jsem byla 6+5tt a mimi mělo 8,2mm, takže myslím, že úplně podle normy ![]()
@borkas Tak to jsme na tom skoro stejně =D já poslední 6.11 a při UTZ 21.12 mělo 8,2mm
Kdypak jdeš na další kontrolu?
@elenkazed 10.1. jdu do první poradny, tak už se moooc těším, snad dostanu už průkazku
To jsme na tom opravdu skoro stejně +- 1 den ![]()
@borkas Já jdu 9.1
Ale neříkala do poradny, jenom že kontrola tak nevim
Mimochodem jakej je mezi tím rozdíl??
Potřebuju nějak poradit. 5.11 jsem měla poslední menstruaci (první den poslední MS) a další už nedorazila a jsem těhotná. nyní jsem tedy v 7tt. 22.12 jsem byla u gynekologa a už nám krásně bušilo srdíčko (to jsem teda byla v 6tt) No a všude na internetu co jsem pročítala a hlavně najela na těhotenskou kalkulačku, kde mi vypočítalo datum porodu a kdy se co vyvíjí u miminka vyšlo, že srdeční akce by měla být až 2.1. Což je o nějaké 2 týdny dýl. Je tedy možné že bylo miminko počato nějak dřív?? Ovulace mi ale vždycky vycházela cca 12-14 den cyklu. Pokud je ale mimči starší tak by muselo být počato těsně po menstruaci nebo tak nějak že? Velikostně mělo 9mm.