DRIVER 3XL

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3496
12.5.06 16:37

DRIVER 3XL

Pokud máte někdo nějaké negativní zkušennosti, napište.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43
12.5.06 19:46

zari, my máme Driver 4XL. Jezdíme už půl roku a dobrý. Jen mi vadí, že nejdou zaaretovat přední kola. :( A mohl by mít přehazovací rukojeť. Když jsem se loni zajímala o tento kočár, našla jsem nějaké odkazy na rodině. Pokud si pamatuju, stížnosti byly jen na brzdu, ale ta je u nás zatím dobrá. Dobře vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
12.5.06 20:14

Ahoj. Mám 3XL, je perfektní, nemůžu si ho vynachválit. Je ale fakt, že jsme měli rozbitou brzdu (zlomila se ta hvězdice, do které brzda zapadává), ale opravili to a navíc tohle je plestové na všech kočárcích (myslím). A stalo se to při jízdě autobusem, asi to bylo moc prodké zabrždění. Od té doby nebrzdím a je to OK.
A k té přehazovací rukojeti - korba - hluboká i sporťák - se dá otočit po i proti směru, takže to by bylo řešení, ale ne pro mě, takže mám slunečník asi za 400 v podobné barvě a naprosto to stačí. Než jsem ho měla, vozila jsem přes boudičku plínu, ale to malý většinou v kočárku spal, nebo mu stačilo vidět vlající plínu nebo hračku pod ní.

Takže tak.

P.S.: Dokonce jsem s ním sama nastoupila do klasického vysokého autobusu, což jsem si myslela, že nepůjde. Po schodech ho unesu ještě teď s 9 kg dítkem, ale už je to fuška, ale jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.5.06 20:35

Pomlenko , kde jsi sehnala ten slunečník? Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
12.5.06 20:38

Já myslela, že ty přední kolečka jdou zaaretovat /zablokovat/.Už jsem rozhodnutá,že ho vezmu,je už používaný, ale v dobrém stavu Barva bílá koženka. Snad budu spokojená :?: . Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
12.5.06 21:38

Ahoj Zari,

máme taky Driver 3XL a spokojenost veliká. U 3XL zaaretovat přední kola jdou a brzda to bych řekla, že je bohužel nešvar všech kočárků. Plastové díly jsou opravdu všude. Jsem opravd spokojená. A šla bych do něj znova hned.

Ahoj Iva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
12.5.06 22:52

Já mám taky 3XL a jsem max.spokojená. Dokonce přemýšlím, jestli si ho nemám schovat i pro druhé mimi. Hrozně dobře se s ním jezdí, je snadno ovladatelný a mooc hezký. Koupili jsme si autosedačku (Easybob) s adaptérem na kočár. Bylo to praktické, ráda jsem s tím jezdila - hlavně v létě, nebylo v tom takové vedro jako v hlubokém.

Negativa:

1. hůř skladný do auta. Jelikož hodně cestuji autem, tak mi to docela vadilo. Oddělává se podvozek kočárku (ten dávám do kufru) a pak buď hluboká korbička nebo sporťák (to vozím na sedačce uvnitř auta) - mám Felicii, a tam se kofrumoc nevejde, ale třeba do Octavie se to do kufru vejde v pohodě všechno.

2. malá hluboká korba. Někomu možná tak nepřijde, ale je to problém asi většiny moderních kočárků. Museli jsme přejít z hlubokého na sporťák asi na 6-ti měsících. Bohužel se mi s fusakem Vojta do hlubokého nevešel. Takže jsem dala sporťák do max.lehu a bylo to.

3. malá autosedačka. V 6-ti měsících se do ní ale bohužel už nevešel (byl tam ako skrčenec - přes ramínka). Tak jsme koupili sedačku 0-18kg.

Jinak ale na něj dopustit. Vřele doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
12.5.06 22:54

A slunečník jsem koupila v obchodě s kočárky. Stál asi 400 Kč a myslím, že se dá přidělat na jakýkoliv kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí