Poraďte kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
10.5.06 16:30

poraďte kočárek

Ahoj, může mi prosím nějaká zkušená mamina poradit, jaký kočárek koupit? Prcka čekáme v září, jsme oba s manželem „vysocí obříci“, takže chceme kočárek vyšší a dostatečně prostorný na délku i šířku a taky pokud možno lehčí… Máme se dívat po kombinaci, nebo koupit starší hluboký a na jaře sporťák?? v obchodech jsme zatím viděli samé nízké kočárky, poradíte nám někdo? Díky!!!!!! jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
10.5.06 16:58

Jano, asi ti nikdo neporadi - kocarku je mraky a kazdemu vyhovuje neco jineho. Zalezi i na tom, kolik jste do kocarku ochotni investovat - ale obecne ti poradim jedno.
S hlubokym kocarkem budes jezdit pul roku. Se sportakem dva roky. Takze kup levny hluboky a pak poradky sportak nebo kup kombinaci, ale vybirej ji pouze podle sportaku. Ja mam take velke deti, obe byly v zime lezici a s fusakem a vesly se mi do vsech kocaru - takze bych velikost nevidela az tak hrozive.
Ja osobne jsem zamilovana do trojkolek s otocnym kolem, mam trojkolku tandem - a parada. Ale to je velmi individualni.
 Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
10.5.06 17:24

Kombinaci bych taky vybírala podle sporťáku. První jsme měla kombinaci,jako hklubokej byl super prostornej (stejně jsem používali jen 5 měsíců) a jako sporťák na prd. :oops: Takže příště zvolím nnejspíš sporťák s korbičkou nebo vloženou taškou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
10.5.06 22:48

Ahoj Jano,

já bych po svých zkušenostech šla do lehké kombinace s pořádnýma nafukovacíma kolama. Doporučuju Patron Bohemia. Je prostorný, odlehčený (má jen 13 kg) a vypadá dobře. Já s ním jezdím rok a půl a jsem velmi spokojená. Hodně budete jezdit v zimě a tam jsou pořádná kola k nezaplacení. Dobré taky je, když se dá odepnout boudička a můžeš mimčo, které ještě nesedí, vozit na bříšku a ono kouká ven. Jako sporťák se nám taky osvědčil. Jo, a nezapomeň na přehazovací rukojeť - bez ní už si kočár neumím představit. Teď jsme si na nákupy a lítání po městě koupili ještě malé golfky, ale s těma to do terénu nejde.

Martina a Filip (17 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.5.06 22:50

Jaké golfky?

S tím hlubokým kočárem je to pravda. Mám 2 měsíční princeznu a skoro 3 roční k tomu a potřebuju koupit nějaké lehké polohovací golfky do 3.000,– Poradíte mi jaké? Líbí se mi Chicco C5 nebo Hauck Jet 6 mini flower.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
11.5.06 00:10

Já jsem koupila golfky Baby Point Solar. Stojí sice kolem 4000 Kč, ale jsou super.

http://img.mimibazar.cz/…o1123368.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.5.06 08:41

Ahojky, mám miminko narozené 10/05. Mám kočárek trojkombinaci tříkolku Asahi (podědili jsme ho po synovcovi)- je super, lehký, ale bohužel máme malé auto, tak se nám tam nevlezl. Takže hned jak to bylo možné, šla jsem do golfek- ty jsem si koupila opravdu kvalitní- Jane Carrera Pro 2006. Mají polohovatelnou opěrku zad a nohou- takže jelikož malá nesedí, mám jí v pololehu a pěkně kouká po světě a když usne, tak jí dám do úplného lehu. Vejdou se nám krásně do auta, jsou skladné, lehké, perfektně se ovládají- no všem doporučuju. Začala jsem jí v nich vozit kolem toho 6 měsíce.
Ale zase na druhou stranu- v zimě, až bude zase hodně sněhu, vrátím se ke sportáku z té mojí trojkombinace- má velká nafukovací kola a do sněhu bude lepší.
Záleží také na tom, odkud jsi, jestli bydlíš ve velkém městě, určitě bych si koupila jen hluboký kočárek- klidně nějaký zachovalý z druhé ruky- a pak na jaro golfáč, se kterým přežiješ i tu následující zimu. Pokud ale bydlíš někde na vesnici a nebo v nějakém kopcovitém terénu, tak rozhodně dobou trojkombinaci. Výborný je pak Jane slalom Pro- trojkolka s otočným předním kolem. A nebo kočárky Mutsy- jsou dost drahé, ale náááádhrené, a jejich výhodou je, že se dá sportovní sedačka na:,–(it po- i proti směru jízdy.
Tak, pěkně jsem se vykecala, ještě posílám odkazy:
http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…
http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…
 http://kocarky.babypark.cz/mutsy+c1953/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
11.5.06 08:53

Ahojky,

já začínám také vybírat kočárek, očekávám říjňátko.
V té obrovské nabídce se nevyznám, jen bych měla malou poznámku k Patron Bohemia. Můj tchán pracuje v této firmě (mají sídlo na Mělníku) a říkal, že mnoho kočárků je reklamováno! Zase na druhou stranu, s reklamací nejsou žádné problémy, tedy pokud nejsi z Brna :wink: .

Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
11.5.06 09:19

Já jen trochu k nastavení výšky držadla na kočárcích. My jsme s manželem taky oba relativne vysocí (180 cm) a tak jsme hledali kočár, u kterého bychom se nemuseli hrbit. Ono to sice v obchodu vypadá v poho, že jsou kočáry vysoké, ale musí se vzít v úvahu, že váhou dítěte a popřípadně nákupu to celé klesne. Navíc, většina kočárů má sice polohovací držadla, ale jen v takovém tom kloubu, že se to ohne směrem nahoru, což sice držadlo zvýší, ale zase tě to přisune blíž ke kočáru a pak kopeš do boudičky. My jsme nakonec měli ve finálním výběru Icoo a Mutsy, protože ty mají držadla teleskopicky vysunovací, což vypadá opravdu dost pohodlně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
11.5.06 09:23

A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
6.4.13 19:43

Sportovní kočárek

Sportovní kočárek
Ahoj holky budu ráda za každou radu. Začala jsem řešit jaký kočárek na léto. Malému bude 8 měsíců a je na čase přesedlat z hlubokého kočáru do sporťáku. Když jsem vybírala kočár chtěla jsem trojkombinaci takže jeden sporťák doma mám, ale podvozek je špatný ( prasklý plášť na předním kole, chybí ventilky a celý je takový rozskřípaný) stydím se s podvozkem jezdit zni to jako když jede bezdomovec vozíkem s harampádím. Když jsem hledala náhradní díly, že bych alespon to kolečko dala do pořádku tak jsem nemohla najít stejný typ kočárku prostě je k nenalezení a tím pádem i náhradní díly. Kupovali jsme ho na výstavě dětských věcí a byl to doprodej a asi tento kočár neexistuje nevím jak si to vysvětlit. Takže jsem se rozhodla koupit nový sporťák na léto, ale nechci zase udělat nějakou chybu aby se po pár procházkách nerozpadal jako tento. Už jsem jeden vybrala a chtěla bych na něj znát od vás názor, zda některá doma nemáte, jaké máte zkušenosti atd. Popřípadě poradit cenově dostupný jiný. Zde je ten co jsem vybrala. Tak prosím o rady http://www.eandilek.cz/…-guido-2012/

• Citovat
  • Upravit
1075
6.4.13 20:12

@Anibas55

ahojte, no kočárek co máte v odkazu rozhodně není sportak spíše golky, pokud by jste jej měla mít jako jediný kočarek tak rozhodně nedoporučuji…píší sice robusní, ale to si fakt nemyslím.
nevím jakou máte cenovou představu a jestli musí být nový, jestli muže být 3kolka…myslím, že se dá najím spousty lepších :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
6.4.13 20:16

Děkuji za radu. Tak to píší jako sportovní. Já osobně v tom nevidím rozdíl tedy myslím tím ve využití. Tříkolku určitě nechci, myslím že čtyrkolka je lepší v ovládání, ale nemohu soudit do teď jsem měla jen čtyřkolku, ale řízení také nic moc protože mi zatáčí pořád do jedné strany. Tedy řeknu vám to byl opravdu kup!! :D

• Citovat
  • Upravit
Anibas55
6.4.13 20:17

Nechci nic drahého tak do těch 2000,– neb malý už stojí a pochoduje kolem nábytku takže kočár dlouho nebude potřeba, ale stejně nějaký být musí ;)

• Citovat
  • Upravit
11408
6.4.13 20:23

@Anibas55
Ja bych sla s touhle cenou rozhodne do starsiho, nebot novy za tuhle cenu kvalitni teda nebude.. zkuste mrknout na bazarky, co treba sportovni xlander? je oblibeny a tahle cena treba super, jeste prodate korbu :-) http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí