jak se čte správně Zapp?

2959
8.5.06 22:34

jak se čte správně Zapp?

holky,jestli některá víte,jak se správně čte název golfek Zapp,napište prosím.máme velký spor s manžou,protože on to čte německy cap,a to mi přijde hrozně škaredý.nebo má prqavdu?díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5846
8.5.06 22:54

Jasně že cap - evokuje ti to kozla :lol: :lol: :lol: nebo centrum aktivního porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
9.5.06 07:33

:lol: :lol: :lol: Tak to mě nikdy nenapadlo, my to čtem normálně se Z a říkáme mu Zapp, Zappík
A jak se čte Buzz?Toho taky čtem tak jak se píše a říkáme mu Buzzna nebo Buzz :lol:

já umím jen anglicky,ale to přece není německá firma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
9.5.06 07:55

Vy máte taky veselý kočár :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
9.5.06 09:06

Tuším, že to je německá firma, ale kdyžtak mě někdo opravte :) . V tom případě by Zapp byl cap , ale Buzz nevím, asi buz :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
9.5.06 09:21

Myslím že to je holandská firma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
9.5.06 09:53

Buzz se čte bááz :)) fakt, nevymejšlím si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
9.5.06 09:58

báz a cap, no bomba :lol: :lol: :lol: :lol: co si to holky kupujete?
doufám, že ABC design se čte normálně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
9.5.06 10:46

Já bych to asi četla anglicky,když Quinny je taky English, ale stejně budem říkat Buzzík, už je to zažitý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.5.06 10:57

Taky jsme spokojene uzivatelky ZAPPika a ja mu rikam normalne zapik, dcera si ho oblibila a pri jejim sislani chce jezdit „capikem“. Jinak znacka Quinny, ktera ZAPPa vyrabi je holandska, takze by mne celkem zajimalo jak se to cte jejich „uchrchlanou“ holandstinou :lol:
Jinak BUZZ ctu normalne „baz“ 8) zajimavy. Taky zajimavy, ze kdyz jsem prvne videla ZAPPa a BUZZe tak jsem si rikala jezisi co to je za hnusny kocarky, no to teda Quinny fakt vylepsilo design apod. No ZAPPika mame vic nez pul roku, spokojenost obrovska a moc se mi vzhledove a uzitne libi, no a BUZZovi zacinam prichazet na chut a zacina se mi taky cim dal tim vic libit, i kdyz bych si ho asi neporidila - trochu mne odrazuje to male predni kolecko (byla jsem zvykla na klasikou Quinny trojkolku-sportak s 3 nafukovacima kolama-zvladla vsechen teren). No ale mozna zmenim do druheho mimi nazor…

• Citovat
  • Upravit
7708
9.5.06 11:04

Mě se taky nelíbily,hlavně na obrázku. No ale pak jsme měla možnost vyzkoušet několikrát Zappa a pak i Buzze. Se zappem jeszdíme a zvládne i horší terén, takže si myslím že by ho zvládl i Buzz,ale každodenní ježdění v terénu s Buzzem bych se asi bála. Jsem zvědavá jestli než budem mít druhý,tak Quinny uvede na trh nějakou novinku. Mohlo by to být něco metzi Mohla by to být kombinace Buzze+ Speedi + Comfort :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.5.06 11:40

Jo tak tuhle kombinaci bych taky brala - Comfort je dost tezky, Speedi se nema otocnou korbu a madlo, MUTSY se mi moc libi vzhledove, ale ma maly kosik, ZAPP je super, ale nepolohovaci - no z tehle udelat jeden kocar, tak jsem spokojena… :lol: :D 8O

• Citovat
  • Upravit
4258
9.5.06 20:00

ahoj holky,tak ja si to ctu /zap/ a /Bas/.pokud jak pisete je to holandska firma je mozne ze se to cte CAP-oni maji takovy mismas nemciny s anglinou-se mi teda zda.ale uz jsem navykla rikat zap tak to u me vitezi :lol:
jinak dotazecek mate nektera Buzz??ja ho dnes videla u jedne maminy u nas ve meste a zdalo se mi ze ta hluboka korbicka byla desne pokrivena-jako kdyby mela kazdou chvili spadnout na jednu stranu.to je normalni??protoze kdyz jsem videla z tramvaje jine buzze nezdalo se mi to.snad chapete,co myslim tou pokrivenou korbou 8) jo a pokud s timto kocarem mate nektera zkusenost,dokdy se da dite(velikostne, vahove) vozit v korbe,ja totiz martu mela hrozne velkyho-kdyz se narodil a myslim ze v pul roce by se mi tam treba nevesel.diky za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
9.5.06 20:18

Valli,ta korbička je počítaná do půl roku. je do devíti kilo. někdo to kritizuje že je to málo, někomu včetně mě to vyhovuje. Asi záleží taky na dítku kdy sedí.
Pokud jde o korbičku že byla nakloněná,tak to by dělat nemělo.Možná to měli špatně nasazený ( :?: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
9.5.06 20:25

jestli je Zapp z holandštiny, tak se to podle mě tak jak u nás… prostě Zap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie