kde nejlépe prodat kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13114
3.5.06 22:26

kde nejlépe prodat kočárek

ahoj holky, potřebovala bych poradit, kde se dá dobře prodat kočár, jestli to zkusit přes internet nebo zajet někam do bazaru? Taky vůbec nevím za jakou cenu. Je to kočár dovezený z Holandska a tato značka tady vůbec není. Stál 20tis. skoro vůbec nebyl používaný, kolik tak za něj můžu chtít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jaa
1150
3.5.06 22:48

Ahojky:O)
Já bych to vyzkoušela nejprve na internetu - výborný zkušenosti mám s mimibazarem (www.mimibazar.cz), prodala jsem tam, mimojiné, i kočárek. V bazaru za něj, pravděpodobně, dostneš méně, protože si z toho berou procenta. Cenu Ti fakt bohužel neporadím, měla by to být výhodná nabídka pro kupujícího a zároveň i pro Tebe. Já začínala s vyšší částkou, pak jsem musela trochu slevit :roll: Každopádně počítej s nějakou ztrátou :roll: Jakou cenu si asi představuješ?
Pa, Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
3.5.06 22:52

Ahoj Jao, já vůbec nevím v jaké cenové relaci se bohybují tříkolky(trojkombinace). Tím, že žiju v NL a kočárek jsem si pořídila do Čech, nebyl skoro vůbec používaný, chci ho prodat, protože nejsem spokojená se sporťákem. Je mi jasné, že budu muset slevit, nevíš za kolik se tak tyto kočárky prodávají, prodala bych k tomu i autosedačku Maxi cosi, také skoro nepoužívanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
3.5.06 22:58

Ahoj,

a co třeba zkusit inzerát u vás ve městě. Např. v nějakém obchodním centru (Hypernova, Billa…). Podle mě je přímý obchod „z ruky do ruky“ dobrý z důvodů domluvy ceny a hlavně kupující vidí kočárek „in natura“. A nejsou náklady s poštovným… V bazarech většinou „oškubají“. Musí vykoupit kočárek za cenu, aby mohli přičíst sobě provizi a ještě byl kočárek za cenu prodejný…

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
3.5.06 23:09

Jo a taky bych na:,–(ila cenu výš a pak snižovala :wink: Dobrý dojem dělá nabídka např. pláštěnka, síťka, taška na rukojeť, autosedačka… v ceně. To i spořílky dojme, že je něco zdarma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
3.5.06 23:13

Trochu jsem pohledala, mrkni se třeba sem:
http://www.detskezbozi.com/…s/detail.asp?…
nebo sem:
nebo sem:
Já bych to viděla tak na 18.000 i s autosedačkou, ale nevím, jestli se Ti to nezdá málo?
 Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
4.5.06 07:54

Ahooj ještě to mužeš zkusit na www.bazos.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
4.5.06 09:05

A nemáš fotečku kterou by jsi nám sem hodila, třeba některou maminku okouzlí a prodáš ho rovnou tady v diskuzi.
Já jsem zvědavka zvědavá a chci ho vidět :oops: prosím prosím

nebo sem hoď alespoň značku a název já ho zkusím vypátrat jak vypadá. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
4.5.06 10:15

Holky díky moc za info, zkusím to jak na netu, tak i u nás ve městě. Fotečku mám, ale nevím jak ji sem vložit :(
Dneska mi přišel nový kočárek, tak snad ten starý prodám rychle.
Jo, jmenuje se X-adventure.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
4.5.06 14:26

Ahojky.

Já prodala kočárek na netu. Dala jsem inzerát do 5ti bazarů a hned druhý den se ozvali. Dal jsem cenu nejdřív vyšší, že kdyžtak půjdu dolů(nijak jsem na to nespěchala). No ani jsem nemusela :D Měla jsem kočárek kupovaný za 5500,– a prodala jsem ho za 3500,– Osm měs. jsem ho použivala, ale vidět to na něm moc nebylo. Je dobrý na internet naházet co nejvíc fotek. Začít na ceně vyšší, přidat tu autosedačku a postupně snižovat. Přeju rdobrý prodej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí