Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, zajímal by mě Váš názor na tenhle nový kočárek. Viděla jste ho už některá v reálu?
Díky T.
Taky mam tenhle kocar zarazeny mezi favority - jenze dle vyjadreni z BabyPointu, co mi poslali mailem to vypada tak, ze se u nas zatim prodavat nebude - dokonce uz ho stahli z nabidky na webu ![]()
To jsou ale potvůrky podivný!!! Mě ve dvou obchodech řekli, že v půlce května. Tak to je asi smůla! T.
JOJO…to mi prvni taky psali - ale pak mi napsali, ze zatim nevedi a pak mi napsali, ze s tim snad radeji ani nemam pocitat - akorat duvod neuvedli… ![]()
taky jsem o tomto kočárku uvažovala, a dokonce jsem o našla i na internetu.
nevíte náhodou jaká má kolečka (spíš myslim z čeho)
na tenhle kočárek jsem se informovala protože jsem ho měla mezi favority, ale nemá nafukovací kolečka, nejde na něj na:,–(it autosedačka a údajně tu byl představen v únoru na veletrhu a obchodníci si něco naobjednali a víc už nebude. V Baby pointu ho mají v katalogu ale na netu ne. Považovala bych za zázrak kdyby jste ho sehnali, já už o něj ale nemám zájem, jdu do X-landera ![]()
Radunka píše:
na tenhle kočárek jsem se informovala protože jsem ho měla mezi favority, ale nemá nafukovací kolečka, nejde na něj na:,–(it autosedačka a údajně tu byl představen v únoru na veletrhu a obchodníci si něco naobjednali a víc už nebude. V Baby pointu ho mají v katalogu ale na netu ne. Považovala bych za zázrak kdyby jste ho sehnali, já už o něj ale nemám zájem, jdu do X-landera
já si právě vybírám mezi timhe a X-LANDER XA, je to v podstatě stejný, ale má nafukovací kola, ale taky asi vyhraje ten x-lander. bydlim na vesnici,takže tu ta silnice není nic moc a nafukovací bude asi jezdit tady líp
přesně tak, jdu do XA. Je to hodně podobný kočárek a po Galaxy se možná zaprášilo pro tu jeho cenu… ale nikde jsem nedohledala podrobnosti, to co jsem psala mi řekla kamarádka která ho sháněla celkem intenzivně a nakonec taky koupila XA ![]()
Taky bydlím na vesnici a dvě mé kamarádky které ho mají tak taky mají zkušenosti s terenem a jsou max spokojené.
Já hodně upřednostňuji to nasazení autosedačky na podvozek což u Galaxy prý nejde, takže je to pro mě pasé…
Narazila jsem ještě na jeden podobný…
http://shop.internetshopping.cz/index.php?…
ale potřebovala bych ho vidět „naživo“ a to se mi ještě nepovedlo.
jo tak ten je taky super, mě se líbil ten červený.
nevíš jak je velká ta korbička
tak tam už doplnili i rozměry korbičky je to 80×33
a červenej bude tak za měsíc, ostatní barvy maji
Já ho v reálu viděla a vypadá fakt skvěle, ale zdálo se mi, že nemá polohování nožiček.Zkoušely jsme to s kamarádkou, ale nenašly jsme to.
Kira12 píše:
Já ho v reálu viděla a vypadá fakt skvěle, ale zdálo se mi, že nemá polohování nožiček.Zkoušely jsme to s kamarádkou, ale nenašly jsme to.
mě se totiž líbí, mysliš, že to vadí hodně, že nemá to poohování?
mě se právě líbí i ten x-lander, ale přítel nechtěl zase drátěný kolečka, a měly by být nafukovací. u nás je dost nerovný terén.
Můžu se ještě zeptat, kde jsi ho viděla. byl to ten twister od baby smile nebo ten galaxy
Mě by to tedy vadilo, kdyby měl mimís nohy při spaní dolů a nemohl se natáhnout.Viděla jsem ho v Mostě modrý, zelený a ještě jednu barvu,ale už si nepamatuju, jaká byla ta třetí.A byl to ten Baby smile Twister
Ahoj tak jsme se včera ptali známý, co prodává kočárky, jaký nám doporčí, jestli ten galaxy nebo x-lander xa a řikala, že babypoint je nic moc tak půjdem do toho x-landru
. U toho twistru mi vadí, že nemá polohování těch nožiček ![]()