Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
jestli teda nemá polohování tak je to v čudu, to nechci. A taky nevím jak s tou autosedačkou… vypadá to že mám rozhodnuto pro XA
. Akorát se nemůžu rozhodnout jestli hlub. korbu modrou nebo červenou, mimčo bude překvápko ![]()
Ahoj
taky se mi ten Galaxy moc libil ale nikde jsem ho v obchodě neviděla. Někde dokonce ani nevěděli že existuje. Až v jednom malém obchůdku v Blansku mi prodavačka potichu řekla že je museli stahnout z prodeje protože na něm našli závadu a zatím se prodávat nebude. My nakonec taky skončili u Xlanderu XA, v sobotu si pro něj jedem.
Anni
já přemejšlim taky nad barvou jestli tu červenou nebo béžovo hnědou, my budeme mít na 100% holčičku. asi vyhraje červená, má u nožiček černou barvu, ten druhý tam má světlou a bylo by tam hned všechno vidět.
U nas na Slovensku je podobny kocik tomu vasmu ![]()
http://www.mimibazar.sk/foto.php?…
ATLANTIC
Rozmery (dĺžka/šírka/výška):
rozmery rozloženého kočiara:
100cm/65cm/109cm
rozmery zloženého kočiara:
45cm/65cm/95cm
rozmery sedacej časti:
35cm/24cm/47cm
váha kočiara:
14,5 kg
váha vaničky:
4,5 kg
CENA 9400,– Sk
martinaSK tak ten je taky super. ted jde o to, jestli ho mají i v Čechách nebo jen na Slovensku. Zkusim zkouknout net
skus u nas je to novinka,ale Vy ste vzdy krok pred nami vo vyvoji tak hadam hej ![]()
martinaSK píše:
skus u nas je to novinka,ale Vy ste vzdy krok pred nami vo vyvoji tak hadam hej
tak at dělám, co dělám, tak na netu jsem ho prostě nenašla, jen golfky od toho výrobce