Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, byla jsem unesena na kocarkach z rucni brzdy, ale ted kdyz se mi nejaky kocarek hodne libi, tak ji zrovna nema. Jake ma vlastne hlavni vyhody? Ned´vadi, kdyz bych chtela jezdit s kocarkem na bruslich a ten ji nemel?? Pouziva se hodne, kdyz ji kocarek ma???
Ahoj, my brzdu máme a zatím jsem ji nepoužila. Možná když bysme jeli z hoooodně prudkýho kopce, tak na přibřžďování, ale to většinou jedu jen po zadních kolech, aby Mates nebyl moc hlavou dolů. Na brusle se zatím teprve chystám, tak jsem zvědavá, co ti odpoví zkušenější kočárko-bruslařky.
Tak jsem moc neporadila, ale myslím, že na běžný ježdění to není to nejdůležitější.
Monika
Ahojky,
já ruční brzdu používám, když jedeme z kopce a hlavně v zimě, když bylo dost sněhu. Takže mě se to vyplatila. Máme Quinny, ale už starší typ, než se dělají teď
papa VABE - Veronika Adámek a Berunka Ema
Ahojky,
tak my máme ABC DESIGN - trojkolku - a ruční brzda je super ![]()
Jednak z kopce nemusíš „brzdit“ vlastním tělem
a pak u trojkolky je super i když sjízdíš z klasických nájezdů (dvě kolejnice) a musíš mít zvednuté přední kolo, tam je to přibržďování perfektní. Čímž mne napadá, že je taky důležité, jestli je brzda na přední nebo zadní kola … my máme variantu B) na zadní ![]()
Peťula + Pavlík 10,5měs
Ahoj, my máme trojkolku Jané Slalom a na bruslích jsem s ním jezdila hodně…musím ale říct, že jsem se musela naučit brzdit sama, protože na zastavení na bruslích je ta brzda slabá
Pomůže jenom při lehkém zpomalování. A bez bruslí ji na kočárku skoro nevyužiju.
Lenka