Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte prosím některá zkušenosti s kočárkem Moon? Nejsem spokojena se svým nynějším, takže chci koupit novej sporťák. Tento se mi moc líbí, ale nemůžu ho nikde sehnat jen na www.babyexpert.cz, tam si ho ale bohužel nemůžu ošahat.
Nevíte jestli se dá sehnat nějaký dražší kočárek s přehazovací rukojetí, těm polským moc nevěřím. Díky
Máte zkušenost s Moon S3?
Přidejte zkušenost s Moon S3Ahojky Derida,tato diskusia sa tu uz objavila tam som pisala co si o tom kociku myslim.Pozri starsie prispevky v diskusiach o kocikoch. ![]()
Ozivuju tuto diskuzi. Jinou jsem bohuzel nenasla. ![]()
Dnes jsem mela moznost si ho vyzkouset v obchode, krasne se s nim jezdilo (bez ditete).
Zajimaly by me nazory nekoho, kdo ho ma. Diky moc. ![]()
Ahoj holky,
já jsem teda nedala na negativní ohlasy tady na emiminu, a červený Moon 4 včetně hluboké korbičky koupila. Den poté moje kamarádka reklamovala kočárek (má 8m chlapečka) a náhradní jí odmítli poskytnout. Tudíž jsem kočárek vyndala ze skříně a už 14 dní se její prcek vozí v našem sporťáčku. Takže zatím jsem zkusila jízdní vlastnosti, které mě mile překvapily, upřímně jsem to ani nečekala. Je velice lehký a složený se mi vleze do kufru Peugeotu 2006. U mě rozhodla hlavně prostorná hluboká korbička (mimi se nám narodí v červenci, tak abych ho odvozila přes zimu ještě v hluboké korbě) a sporťák, který lze na:,–(it po i proti směru - to bylo pro mne zá:,–(ní.
Zatím tedy chválím, ale je to nový kočárek, který se vyrábí fakt chviličku, takže plusy a mínusy budeme těžko někde chytat.
Pokud by vás ještě něco zajímalo, ráda odpovím… ![]()
Ahojky potrebuju ozivot diskusi ![]()
Mam sportak MOON S3 a rada bych si koupila nahradni kolecka a to predni bych chtela takovy jako je u MOON S4, je z druhe ruky a pani co nam ho prodaval rikala ze se k nemu daji dokoupit kolecka i jako na 4 kolku…ale ac an netu hledam porad neco a nakupuju tak to nemuzu najit ![]()
s jakyma koleckama se bude v zime lepe jezdit S3 nebo S4? Kdyz jsou vic u sebe nebude se tam ucpavat snih?