Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak teď jsem našla kočár co se mi opravdu líbí. Síce to není tříkolka, jak jsem původně chtěla, ale splňuje všechny mé požadavky, jen bych potřebovala vědět, jestli s ním máte někdo zkušenosti. Bohužel si ho jinde než na netu neprohlídnu, tady ve Zlíně ho nemají.
Tak Croco jsem měla jako horkého favorita, úplně mě nadchl, ale pak k němu přišel můj hračička manžel a tvrdí, že prý ta přední malá kolečka by se mohla zanášet při jízdě v terénu, protože jsou vlastně jakoby zvrchu napůl přikrytá … tak nevím, nakonec jsme šli do Mutsy.
Docela by mě zajímalo, jestli s tím má někdo zkušenosti .. i když pochybuju, protože to je letošní model ![]()
A kde jste na něj koukali? já ho zatím viděla jen na netu, takže furt nejsem rozhodnutá jestli jo nebo ne. Kolik váží?
Koukali jsme na ně v Handy Praha … www.handypraha.cz .
Kolik přesně váží, to nevím, ale je lehčí než normální Icoo.
Tento kočárek má kamarádka a můžu říct, že se hůře ovládá. Nejspíš je to tím, že je těžší. Ale je to už starší kočárek a není pořádně vychytanej. V dnešní době jsou kočárku už o dost lehčí. Jinak vzhledově moc krásněj. Vyzkoušela jsem spoustu kočárku… a s tímto se mi nejhůř jezdilo. ![]()