I´coo croco 4

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13114
26.4.06 08:52

I´coo croco 4

Tak teď jsem našla kočár co se mi opravdu líbí. Síce to není tříkolka, jak jsem původně chtěla, ale splňuje všechny mé požadavky, jen bych potřebovala vědět, jestli s ním máte někdo zkušenosti. Bohužel si ho jinde než na netu neprohlídnu, tady ve Zlíně ho nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
926
26.4.06 12:29

Tak Croco jsem měla jako horkého favorita, úplně mě nadchl, ale pak k němu přišel můj hračička manžel a tvrdí, že prý ta přední malá kolečka by se mohla zanášet při jízdě v terénu, protože jsou vlastně jakoby zvrchu napůl přikrytá … tak nevím, nakonec jsme šli do Mutsy.
Docela by mě zajímalo, jestli s tím má někdo zkušenosti .. i když pochybuju, protože to je letošní model :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.4.06 22:02

A kde jste na něj koukali? já ho zatím viděla jen na netu, takže furt nejsem rozhodnutá jestli jo nebo ne. Kolik váží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
28.4.06 16:42

Koukali jsme na ně v Handy Praha … www.handypraha.cz .
Kolik přesně váží, to nevím, ale je lehčí než normální Icoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru86ska
26.9.12 11:17

Tento kočárek má kamarádka a můžu říct, že se hůře ovládá. Nejspíš je to tím, že je těžší. Ale je to už starší kočárek a není pořádně vychytanej. V dnešní době jsou kočárku už o dost lehčí. Jinak vzhledově moc krásněj. Vyzkoušela jsem spoustu kočárku… a s tímto se mi nejhůř jezdilo. :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4