Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky golfačky, tak jsem narazila na dosti podivný kočárek golfáč a dost mě zarazil. Zajímalo by mě, máte-li s ním nějaké praktické zkušenosti, nebo jen co si o něm myslíte. Bohužel nějak se mi nedaří vložit sem obrázek
, tak posílám jen odkaz.
http://www.bejbycentrum.cz/?…
Kitten
Mám fotku i s dítětem, ta tvá adresa mi nejde zobrazit. Uložila jsme si ji z cizích stránek,ale už nevím kterých, takže to sem nevložím,ale kdybys chtěla, písni mi na mail vedle SZ.
Ale vůbec se mi ten kočárek nelíbí, přijde mi jak pro panenky, opravdu jen na nějaký mini přejetí…
Missorko jsi zlatíčko, moc děkuji. To jen já jsem veliký tele..
![]()
Ashley jj vypadá podivně, neříkám, že ho chci, ale dost cestuju, tak zvažuju všecko možné. ![]()
Už to mám
http://rodina.cz/…ezxnxzvu.jpg
My taky dost cestujem a zvolila jsme raději Zappa. Tenhle je sice levnější,ale nebyla jsme si jistá kolik toho projede. Zappa máme totiž i na výlety na půl dne a tak…
Mne tenhle kocarek prijde vzhledove dost odpudivy a jako nedodelany, taky pri fotce s ditetem mi neprijde, ze by byl pro dite pohodlny.
Jak tu nekdo psal, ze hodne cestuje, tak to doporucuji ZAPP - je lehky, skladny (da se slozit do tasky) a hlavne pro dite pohodlny.
jj, taky si myslím že chtěli předčit Zapp, udělat něco lehčího a skladnějšího,ale nepovedlo se. Taky jeho složení prý není žádná sranda
Už tu o nich prohbíhala duskuze - maminky ho obdivovaly, ale co si pamatuju a vadilo by mi (viz fotka s dítětem), že mu nejdou polohovat záda
.
Bubu
Bubu to by vadilo aj mne a vadilo by mi to aj na Zappe, ten sa tiez neda polohovat. Maly mi pravidelne v kociku zaspava, takze pre nas nee.
Mam brevi grillo a som spokojna, ma 5,9kg, takze nemam problem prenasat ho aj s dietatom.
Inak tento kocik tazko posudzovat, ale keby som sa mala rozhodovat tak asi radsej toto ako Zapp. vadi mi aj to, ze zapp nema ulozny priestor pod kocikom, hej da sa to riesit ruksakom, ale kam potom z kocikom v ruksaku, ked ho chcem prenasat?
Neviem mne zapp vobec nesedi, a su golface daleko skladnejsie a lahsie ako on. Hlavne za tu cenu. To uz sa na obcasne vyjazdy a prenosy skor oplati toto. Ked si vezmem, ze je to dost podobne, len tento o tretinu lacnejsi. Nerada kupujem lacne veci, nekvalitne veci, ale v tomto pripade, ked to niekto chce len na nakupy, alebo obcasne presuny, si myslim, ze to staci.
No snad vas svojim nazorom, s ktorym budem vzhladom na popularitu zappu asi osamotena, moc nepoburim ![]()