jaký sporták????

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13114
25.4.06 22:59

jaký sporták????

Holky prosím poraďte mi jaký koupit malýmu sporťák. Chtěla bych trojkolku, otočnej sedák a polohovací záda. Cena nerozhoduje. Už třetí den brouzdám po netu a jsem z toho zamotaná. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
225
25.4.06 23:38

Ja hlasujem za Quinny Buzz.Som spokojna aj ked strieska mohla byt inak riesena :evil: Dokonaly kocik asi nenajdes.Kazdy ma nieco co ti nebude vyhovovat alebo mu to bude proste chybat :roll: Mozno ine holky budu mat lepsie napady co ta inspiruju :wink: Prajem spravny vyber pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
26.4.06 01:13

Uppps v inej diskusie si pisala,ze ho uz mas :oops: Tak potom nic.Inak ja som ho tiez povodne chcela vymenit za iny ale nic lepsie som zatial nenasla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.4.06 08:28

Tak ja hlasuju pro Quinny Comfort (otocna korba) nebo Quinny Speedi (korba jen po smeru jizdy). Dobry vyber. Hanka1

• Citovat
  • Upravit
13114
26.4.06 08:41

Tak ten Quinny buzz mám, dokonce mám i X-adventure- holandská firma, ten se nám nepodařilo poskládat, hluboká korbička byla super, ale ten sporták je otřesnej. Manžel se už rozčiluje, že jedno dítě a potřebuje 3.sporták :) Zatím mě, ale žádný nenadchnul, hrozně se mi líbí ten Moon, ale tam se polohuje celá sedačka jak u buzz a to nechci, kdyby vás ještě neco napadlo, budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
26.4.06 08:46

Derido: Vadí to hodně ta sedačka? Moon je celej na nic, vypadá tak chatrně,…
Comfort je asi nejlepí,akorát že je těžší (15kg) a má větší rozchod kol. Já bych se rozhododvala právěmezi Speedi a Buzzem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
26.4.06 09:19

Este ma napadli golfky Bebe Confort-Lola :roll: to je tusim jediny kocik,ktory som nasla kde sa da sedacka otacat a normalne polohovat.Vahu pisali,ze je 9,6kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.4.06 11:14

mně se líbí I´coo croco 4,má vepředu podobná kolečka jako Moon4, teď čekám jestli má někdo s tímto kočárkem zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
26.4.06 14:22

Ahoj. Mně ty kolečka ve předu právě přijdou dost nepraktická.. koukala jsi na Gesslein kočárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.4.06 22:00

Koukala jsem na GESSLEIN VisionS, ale moc se mi nelíbí ty barvy. Nevíš kolik váží? A na jakém principu se polohují zádíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.4.06 10:35

Ahoj Derida,pozri si diskuciu s nazvom levnejsi alternativa kocarku Gesslein Vision-S tam z holkama prave toto rozoberame.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí