Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky prosím poraďte mi jaký koupit malýmu sporťák. Chtěla bych trojkolku, otočnej sedák a polohovací záda. Cena nerozhoduje. Už třetí den brouzdám po netu a jsem z toho zamotaná. díky
Ja hlasujem za Quinny Buzz.Som spokojna aj ked strieska mohla byt inak riesena
Dokonaly kocik asi nenajdes.Kazdy ma nieco co ti nebude vyhovovat alebo mu to bude proste chybat
Mozno ine holky budu mat lepsie napady co ta inspiruju
Prajem spravny vyber pa
Uppps v inej diskusie si pisala,ze ho uz mas
Tak potom nic.Inak ja som ho tiez povodne chcela vymenit za iny ale nic lepsie som zatial nenasla ![]()
Tak ja hlasuju pro Quinny Comfort (otocna korba) nebo Quinny Speedi (korba jen po smeru jizdy). Dobry vyber. Hanka1
Tak ten Quinny buzz mám, dokonce mám i X-adventure- holandská firma, ten se nám nepodařilo poskládat, hluboká korbička byla super, ale ten sporták je otřesnej. Manžel se už rozčiluje, že jedno dítě a potřebuje 3.sporták
Zatím mě, ale žádný nenadchnul, hrozně se mi líbí ten Moon, ale tam se polohuje celá sedačka jak u buzz a to nechci, kdyby vás ještě neco napadlo, budu ráda.
Derido: Vadí to hodně ta sedačka? Moon je celej na nic, vypadá tak chatrně,…
Comfort je asi nejlepí,akorát že je těžší (15kg) a má větší rozchod kol. Já bych se rozhododvala právěmezi Speedi a Buzzem ![]()
Este ma napadli golfky Bebe Confort-Lola
to je tusim jediny kocik,ktory som nasla kde sa da sedacka otacat a normalne polohovat.Vahu pisali,ze je 9,6kg.
mně se líbí I´coo croco 4,má vepředu podobná kolečka jako Moon4, teď čekám jestli má někdo s tímto kočárkem zkušenosti.
Ahoj. Mně ty kolečka ve předu právě přijdou dost nepraktická.. koukala jsi na Gesslein kočárky?
Koukala jsem na GESSLEIN VisionS, ale moc se mi nelíbí ty barvy. Nevíš kolik váží? A na jakém principu se polohují zádíčka?
Ahoj Derida,pozri si diskuciu s nazvom levnejsi alternativa kocarku Gesslein Vision-S tam z holkama prave toto rozoberame.pa