x-lander xt, xa

4460
26.4.06 14:27

x-lander xt, xa

Holky poraďte mi prosím ohledně kočárku X-lander XT anebo X-lander XA. Moc se mi kočárek líbí, ale nevím jaký je. Ještě uvažuju na inglesinou Magnum. Mimi čekáme v říjnu.

Dík Silva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
94
26.4.06 15:33

Ahoj, já jsem měla Inglesinu Magnum a po 8 měsících jsem se zamilovala do trojkolek, magnum jsme prodali a kupili Jané Slalom. Jsem spokojená, přesto kdybych měla ještě někdy mimi, šla bych znovu do magnum, pro malé mimi je podle mě super. Hlavně to houpání 8) a i spousta dalších vychytávek. Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
26.4.06 15:54

No, ale pak prý u té inglesiny ten sporťák není nic moc, jsem četla. A já si nemůžu dovolit koupit nový sporťáček hned za 8 měsíců.
Jinak si taky myslím, že pro malé mimi je ten kočárek perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
26.4.06 16:27

Ahoj, my máme Magnum a je fakt, že v 8 měsících jsem koupila ještě golfky. Jak začne běhat, je Magnum poněkud neohrabané :cry: Hůř se s ním manávruje, ale i jako sporťák do terénu byl prima a dobře se tam prckovi spalo i ve 2 letech, je fakt prostornej.
No, zvaž to, Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
26.4.06 17:02

Ahoj, taky se mi strašně líbil Magnum, ale vadilo mi, že to není uzavřená korbička… Tak jsem se nakonec rozhodla pro X-lander XA a úplně ve finále jsme se rozšoupli a koupili Jané Slalom Pro a je nádhernej. Snad bude i hezky jezdit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
27.4.06 07:48

No holky, děkuji za rady. Takže myslíte, že je lepší teď magnum a potom golfáček?
Jane slalom se mi taky líbí, ale takhle se rozšoupnout zase nemůžeme. Holt hypotéka je hypotéka.
Ještě jednou děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
5.11.06 18:26

Ahoj, mam dotaz…

Koupili jsme si novy X-Lander XT sportacek, k tomu pouzivanou korbicku a taky autosedacku Maxi Cosi City - asi 2 roky starou. Vsechno perfektne sedi, akorat jsme zkouseli na:,–(it autosedacku na adaptery, jde to dost tezko a s vyndavanim jsou stejne problemy. Nedovedu si predstavit, ze by tam bylo miminko a ze bychom s nim tak drasticky skubali…

Mate taky podobne problemy nebo problem je 2 roky stara autosedacka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
5.11.06 19:47

Alinko: Taky mám x-landr xa a k tomu autosedačku MC a žádný problém s vyndaváním a nandaváním autosedačky není, ale pořádně to ozkoušíme až v prosinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
5.11.06 21:05

Ahoj, jestli se můžu přidat, tak podobný problém řešila moje skoro-švagrová, která ale čeká mimi v prosinci, tak jsme jeli do Dětského ráje na Žižkově, kde mi vždycky dobře poradili a bylo nám řečeno, že X-Lander je pro zimní a podzimní děti malý (korbička). Že se tam nevejde fusak a podobně. Nakonec jsem zavolala kamarádce, co měla taky mimi v prosinci a měla X.lander, tak říkala, že v pohodě, ale měla to jen tak tak, :cry: tak jsme ještě jeli do Špuntíku a nakonec jsme se shodli, že:

• pro děti narozené na podzim rozhodně velký hlubokáč (Magnum je super, taky si vychvalují Deltimy, Roany a Bébécar)
  • pro děti narozené prosinec-únor je x-lander a jemu podobné (Quinny, Jané) ok.
    Jenom tady píšu, co jsme z těch všech pochůzek nakonec pochytili, já jsem měla mimi v červenci, mám trojkombinaci Knorr Nizza a k tomu golfky Jané Energy a naprostá spokojenost. Myslím si, že stejně golfky nakonec koupíš, protože se ti ani s X-landerem pak nebude chtít tahat, až bude prcek běhat, takže je to spíš o tvém pocitu. :wink: a bohužel dost často i o peněžence :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
5.11.06 22:04

Kristynko, tu autosedacku mas uplne novou nebo pouzivanou???
Stejne bych byla zvedava, proc se nam to zasekava…

Nakonec budeme jeste kupovat novou autosedacku :?

PeZa - to je fajn, ja budu mit mimi koncem prosince, takze X-Lander je v pohode :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
6.11.06 21:53

Autosedačku mám úplně novou, tak nevím.
Jinak o velikosto korbičky tedy nevím, ale my jsme to zkoušli dali jsme tam fusak po mě beránka, pak rychlozavinovačku a do ní panenku a ještě tam místo bylo, takže podle mě je ta velikost v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí