Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky poraďte mi prosím ohledně kočárku X-lander XT anebo X-lander XA. Moc se mi kočárek líbí, ale nevím jaký je. Ještě uvažuju na inglesinou Magnum. Mimi čekáme v říjnu.
Dík Silva
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAAhoj, já jsem měla Inglesinu Magnum a po 8 měsících jsem se zamilovala do trojkolek, magnum jsme prodali a kupili Jané Slalom. Jsem spokojená, přesto kdybych měla ještě někdy mimi, šla bych znovu do magnum, pro malé mimi je podle mě super. Hlavně to houpání
a i spousta dalších vychytávek. Hanka
No, ale pak prý u té inglesiny ten sporťák není nic moc, jsem četla. A já si nemůžu dovolit koupit nový sporťáček hned za 8 měsíců.
Jinak si taky myslím, že pro malé mimi je ten kočárek perfektní.
Ahoj, my máme Magnum a je fakt, že v 8 měsících jsem koupila ještě golfky. Jak začne běhat, je Magnum poněkud neohrabané
Hůř se s ním manávruje, ale i jako sporťák do terénu byl prima a dobře se tam prckovi spalo i ve 2 letech, je fakt prostornej.
No, zvaž to, Abaja
Ahoj, taky se mi strašně líbil Magnum, ale vadilo mi, že to není uzavřená korbička… Tak jsem se nakonec rozhodla pro X-lander XA a úplně ve finále jsme se rozšoupli a koupili Jané Slalom Pro a je nádhernej. Snad bude i hezky jezdit:)
No holky, děkuji za rady. Takže myslíte, že je lepší teď magnum a potom golfáček?
Jane slalom se mi taky líbí, ale takhle se rozšoupnout zase nemůžeme. Holt hypotéka je hypotéka.
Ještě jednou děkuji.
Ahoj, mam dotaz…
Koupili jsme si novy X-Lander XT sportacek, k tomu pouzivanou korbicku a taky autosedacku Maxi Cosi City - asi 2 roky starou. Vsechno perfektne sedi, akorat jsme zkouseli na:,–(it autosedacku na adaptery, jde to dost tezko a s vyndavanim jsou stejne problemy. Nedovedu si predstavit, ze by tam bylo miminko a ze bychom s nim tak drasticky skubali…
Mate taky podobne problemy nebo problem je 2 roky stara autosedacka?
Alinko: Taky mám x-landr xa a k tomu autosedačku MC a žádný problém s vyndaváním a nandaváním autosedačky není, ale pořádně to ozkoušíme až v prosinci.
Ahoj, jestli se můžu přidat, tak podobný problém řešila moje skoro-švagrová, která ale čeká mimi v prosinci, tak jsme jeli do Dětského ráje na Žižkově, kde mi vždycky dobře poradili a bylo nám řečeno, že X-Lander je pro zimní a podzimní děti malý (korbička). Že se tam nevejde fusak a podobně. Nakonec jsem zavolala kamarádce, co měla taky mimi v prosinci a měla X.lander, tak říkala, že v pohodě, ale měla to jen tak tak,
tak jsme ještě jeli do Špuntíku a nakonec jsme se shodli, že:
Kristynko, tu autosedacku mas uplne novou nebo pouzivanou???
Stejne bych byla zvedava, proc se nam to zasekava…
Nakonec budeme jeste kupovat novou autosedacku ![]()
PeZa - to je fajn, ja budu mit mimi koncem prosince, takze X-Lander je v pohode ![]()
Autosedačku mám úplně novou, tak nevím.
Jinak o velikosto korbičky tedy nevím, ale my jsme to zkoušli dali jsme tam fusak po mě beránka, pak rychlozavinovačku a do ní panenku a ještě tam místo bylo, takže podle mě je ta velikost v pohodě.