I´Coo nebo Mutsy???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13114
27.4.06 11:47

I´Coo nebo Mutsy???

Ahoj holky, tak jsem svůj výběr zůžila na tyto kočárky: Mutsy 3rider, I´Coo platon3 nebo Croco 4. Bohužel nemám možnot si je ošahat, tak budu ráda za každý váš názor. Nevíte jestli u těchto kočárků otočím sedačku i když v ní bude sedět malej. A jak se polohují zádíčka? Já tam nějaká páčka nebo řemínek?? Díky moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6200
27.4.06 13:21

Ahoj,

tak my vlastníme I´Coo Platon 3 a neměnila bych ani za nic :lol: Jsem s tímhle kočárkem fakt maximálně spokojená a splnil všechny moje požadavky, jezdíme hodně do terénu i do města a hodí se všude. Otáčet sedačku i s dítětem určitě zvládneš, pokud je dítko menší, tak ho prostě necháš sedět, vycvakneš a otočíš, jsou tam takové úchyty a dá se to za ně slušně držet. No a většího prcka můžeš klidně na chvilku postavit na zem a sedačku otočit. Já osobně jsem otáčela sedačku i s malým ještě letos v únoru (malej vážil 13kg), než jsem zjistila, že jsem těhule, jinak bych ji otáčela klidně dál. Polohování zad je jednoduché, vzadu na sedačce je ůchyt, za který zatáhneš a položíš, záda mají celkem 4 polohy, až do úplného lehu. My jsme Honzu vozili ve sportovní verzi už od 3 měsíců, trošku rychle nám přerostl z hluboké korbičky. Pokud budeš mít další dotazy, klidně písni SZ nebo email.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
27.4.06 17:35

hele Derido,

nechci být kousavá, ale vážně jsi musela založit svoji nejméně čtvrtou diskuzi o kočárcích za poslední 2 dny? Četla jsi vůbec PRAVIDLA DISKUZÍ :?:

Katka

• Citovat
  • Upravit
13114
27.4.06 21:17

Tak nebuď!Nechápu jak tohle může někomu vadit. Nemám možnost si tyto kočárky ošahat, tak jsem vděčná za každou informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí