Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
zjistila jsem, že mám u půl roku starého Slalomu prodřený potah. Je to na zadní straně zádové opěrky v místě, kde se v poloze úplný leh dotýká kovového oblouku uprostřed kočárku.
Vím, že ten problém je celkem častý.
Reklamovali jste to někdo v Handy a jak jste dopadli????
Díky Eva
Ahoj, stejný problém u prvního kočárku jsme neměli (JAné Slalom kolekce 2005 jaro, teď máme znova Slalom (kolekci Pro 2005 podzim), zatím se nám nic nestalo. Párkrát jsem ale musela s Handy jednat (stále přibržďující brzda, skate atd…) a vždy byli velmi vstřícní. Zkus tam brnknout a domluvit se předem.
Sendy
Ahoj Karkulko,nedá mi to nereagovat: mám ten stejný problém a kočárek v současné době na reklamaci.Musela sem toto řešit s právničkou-jinak se v obchodě prodavačky tvářily,že si tyto závady dělám sama.Včetně prodřeného potahu přesně tam, kde popisuješ-prý jsem jediná,která toto reklamuje.Takže se nedej máš právo na výměnu potahu.Mám na tomto kočárku mnohem více závad.Naposledy mi začala samovolně padat zadní brzda a drhnout při jízdě.Tak neváhej a reklamuj.Měj se
Ahoj holky, nevím kde přesně myslíte, že se vám potah prodírá?? My totiž teď používáme korbičku, tak mám sedačku schovanou, ale do března jsme s ní jezdili a je možné, že to tam máme také…aniž bych si toho všimla, leh jsme používali vyjímečně. V místě, kde by se asi potah dotýkal oblouku na něm máme takový ochranný váleček z materiálu jako je rukojeť. Máte to tam také???
Sendy
Sendy, žádný takový oblouček tam nemám. Možná to tam začly dávat až poté co zjistili, že jsou prodřené skoro všechny Slalomy.
Salecko -jsem zvědavá jak uspěji, protože z jiných diskusí jsem zjistila, že některým reklamaci uznají, jiným ne. Asi podle toho, kdo jak křičí ![]()
Ahoj holky, to jste mě polekaly, že jsem se byla taky mrknout jestli to nemám prodřené. A zjistila jsem, že tam mám taky ten ochranný váleček. Jezdím s kočárem zatím dva měsíce a je v pohodě. Tak snad jsem to teď nezakřikla ![]()