JANE SLALOM - prodřený potah

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
147
2.5.06 16:23

JANE SLALOM - prodřený potah

Dobrý den,
zjistila jsem, že mám u půl roku starého Slalomu prodřený potah. Je to na zadní straně zádové opěrky v místě, kde se v poloze úplný leh dotýká kovového oblouku uprostřed kočárku.

Vím, že ten problém je celkem častý.

Reklamovali jste to někdo v Handy a jak jste dopadli????
Díky Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
461
2.5.06 16:28

Ahoj, stejný problém u prvního kočárku jsme neměli (JAné Slalom kolekce 2005 jaro, teď máme znova Slalom (kolekci Pro 2005 podzim), zatím se nám nic nestalo. Párkrát jsem ale musela s Handy jednat (stále přibržďující brzda, skate atd…) a vždy byli velmi vstřícní. Zkus tam brnknout a domluvit se předem.

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
2.5.06 19:39

Ahoj Karkulko,nedá mi to nereagovat: mám ten stejný problém a kočárek v současné době na reklamaci.Musela sem toto řešit s právničkou-jinak se v obchodě prodavačky tvářily,že si tyto závady dělám sama.Včetně prodřeného potahu přesně tam, kde popisuješ-prý jsem jediná,která toto reklamuje.Takže se nedej máš právo na výměnu potahu.Mám na tomto kočárku mnohem více závad.Naposledy mi začala samovolně padat zadní brzda a drhnout při jízdě.Tak neváhej a reklamuj.Měj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.5.06 12:35

Ahoj holky, nevím kde přesně myslíte, že se vám potah prodírá?? My totiž teď používáme korbičku, tak mám sedačku schovanou, ale do března jsme s ní jezdili a je možné, že to tam máme také…aniž bych si toho všimla, leh jsme používali vyjímečně. V místě, kde by se asi potah dotýkal oblouku na něm máme takový ochranný váleček z materiálu jako je rukojeť. Máte to tam také???
 Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
3.5.06 20:01

Sendy, žádný takový oblouček tam nemám. Možná to tam začly dávat až poté co zjistili, že jsou prodřené skoro všechny Slalomy.

Salecko -jsem zvědavá jak uspěji, protože z jiných diskusí jsem zjistila, že některým reklamaci uznají, jiným ne. Asi podle toho, kdo jak křičí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
4.5.06 14:23

Ahoj holky, to jste mě polekaly, že jsem se byla taky mrknout jestli to nemám prodřené. A zjistila jsem, že tam mám taky ten ochranný váleček. Jezdím s kočárem zatím dva měsíce a je v pohodě. Tak snad jsem to teď nezakřikla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí