Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
potřebuji poradit, co dát miminku do kočárku v létě, aby to dobře vypadalo a zároveň bylo použitelné i jako lehká přikrývka? Nechci žádné kanýry apod. nic nějak moc „načančaného“, máme Jané Slalom a k tomu se to ani nehodí. Teď máme dupačkový vak z Neckermanna, ale na léto je absolutně nevhodný protože je teplý.
Díky za tipy,Sendy
Filípek se nám narodil v červnu, a toho roku bylo docela teplo. Přiznám se, že jsem k přikrytí používala obyčejnou plínu. je to lehoučké. Nebo jsem ho mívala v dlouhých kalhotkách, ale v kočárku pod korbičkou bývá dost teplo. To potom vyzkoušej. Je tam takové zvláštní klima.
Peta
Ahoj,
tak my jsme taky používali obyčejnou plínku, mívala jsem 2, jednu na nožičky a druhou jsem přehodila přes stříšku, aby tam měla stín. Nedělala jsem to kvůli tomu, aby jí nebyla zima, ale proto, aby se nespálila kůžička v horkých dnech. Existují ještě takové nádherné obrázkové plínky, to by bylo hezčí.
Ještě jsem měla s sebou flanelovou „deku“, prostě jsem sešila 2 vrstvy flanelu jakoby povlak na polštář, aby to bylo z obou stran hezké a to jsem vozila jako rezervu v zadní kapse kočárku.
Míša
Ahoj,
já jsem pod prcka dávala napůj rychlozavinovačku(plína se mi zdála málo měkká
)a na přikrytí jsem vozla normální nebo osuškovou pllínu(ta osušková je trochu hrubší)a malý byl spokojený..na rychlozavinovačku s motivem berušek si tak zvykl že dneska své BERUŠKY alias BEJBííí tahá všude s sebou ![]()
Gabka
Ahoj,
na velké vedro jsme měli jen plínu, měla jsem speciálně koupené 2 s obrázky
aby to nebylo jen bílé, když trošku foukalo, tak máme lehounkou fleecovou dečku, taky s nějakým tím obrázkem
Ty flecové dečky se dělají v různých tloušťkách, my máme doma tuším 3 různé
Taky máme sportovní kočárek, takže nějaké volánky nepřipadají v úvahu
a stejně se mi to ani moc nelíbí ![]()
Ahoj,
jelikož je malá narozena 24.6. taky jsme řešili co vloni dát do kočárku. Máme sporťák a kanýry přímo nesnáším. Nelenila jsem a zašla do prodejny s látkami vybrala hezkou lehkou látku co by se hodila ke kočárku a nechala si ušít u známé takové jednoduché plymo. Dala jsem jí rozměry jaké potřebuji a ta mi ze slabého vatelínu (nebo co to tam je) ušila jednoduchou dečku a polštářek, nic silného. Vypadalo to moc hezky. Dovnitř kočárku jsme si nechali už od výrobce udělat cca2 cm podložku po celé délce kočárku i s polštářkem. Obalila jsem to celé velkou plenou, aby to bylo hezky běloučký pro čerstvě narozené mimi. Ta podložka je na sucháč a teď to používám i do sedačky, abych ji nemusela hned prát, až jí naše malé čuňátko zamaže.
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Nevím jestli je to z toho dobře vidět, nějak jsem jinou fotku nenašla.
Papaja
ahoj
linda se narodila v cervenci a byli desna horka,nekdy i 35c ve stinu,mela jsem docela obavy jak to bude snaset,ale zbytecne bylo to uplne v pohode.
nekde jsem cetla ze deti narozene v teplych mesicich si na teplo hned zvyknout a nemaji s nim problemy..
KAzdopadne jsem lindu prikryvala malym povlecenym do kocarku,kus obyc. bavlenen latky,v rezerve jsem mela tenkou decku nebo tenkou peletenou od tchyne..je lepsi mit vic vrstev nez jen 1teplou prikryvku..
A na sobe body s kratkym rukavem+kratasy nebo jen to body,nebo takovy komplet body s nohavickou… ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat, co byste dali do kočárku, aby to hezky vypadalo? Máme jít na svatbu, budeme tam od obřadu do večera a chtěla bych, aby ten kočár vevnitř trochu vypadal. Normálně to moc neřeším, pod mimčem mám velkou tetra plenu a na přikrytí taky plínku nebo když je chladno tak flees deku. Ale na takovou událost mi připadá, že je to trapný
. Každej tam bude koukat..
. Co byste použily?
Uprimne? To co obvykle. Proc by plena a flesova deka mela byt trapna? ![]()
Normalne bych dala tu plenu, proc ne
klidne treba nejakou „peknou“ s obrazky
@jessikka píše:
Uprimne? To co obvykle. Proc by plena a flesova deka mela byt trapna?
Taky jsem nepochopila
Myslíte?
Ta deka nemyslím, že je blbá, tu bych dala, když bude chladněji, ale nevím co ty plíny. Mě právě furt tchýně nabízí nějaký peřinky a polštářky a to mě připadá jako sto let za opicema zase
. A mojí mamce se ty plíny taky nezdají, tak jsem si říkala, jestli je to fakt tak blbý. Tak jsem ráda, že si to aspoň vy nemyslíte
.
@janusak perinky a polstarsky sto let za opicema nejsou. Mrkni na nejake naa netu.