Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@janusak Strč načinčanej krajkovej polštářek za dítě, místo plenky můžeš nějakou hezkou hodně okatou háčkovanou nebo pletenou letní dečku, pod mimčo plenku, na kterou je zvyklý a tu flísku sebou, kdyby bylo chladno. A budeš mít mimčo vymódění jak britský princátko ![]()
Já byla s malým na svatbě těsně po šesti nedělí a vnitřek kočárku jsem faakt neřešila
teď vystává otázka, měla jsem?!?! ![]()
@kotyk píše:
@janusak Strč načinčanej krajkovej polštářek za dítě, místo plenky můžeš nějakou hezkou hodně okatou háčkovanou nebo pletenou letní dečku, pod mimčo plenku, na kterou je zvyklý a tu flísku sebou, kdyby bylo chladno. A budeš mít mimčo vymódění jak britský princátko
Koupila bych nějaký hezky barevný, s kočárkem ladící prostěradlo a přes něj lehkou deku, normálně s obrázkem a nazdar…
@Veveruska87 píše:
@janusak co něco takového![]()
Příspěvek upraven 27.07.14 v 13:43
nééééééééééééééééé, to je strašný, zlatá tetra plenka která mi nepřijde trapná, ale já tam mám podložku ušitou od paní z netu ![]()
@kve-tinka
Pokud tam člověk nedorazí se zabahněným kočárkem a dítko je čisté a voňavé po větší část dne, tak je to myslím šumák.
@LuMiTa já to teda do kočárku nikdy nedala ale minule jsem to viděla u jedné známé v kočárku a ono to bylo docela hezký je to takoví načančaný
@Veveruska87 píše:
@LuMiTa já to teda do kočárku nikdy nedala ale minule jsem to viděla u jedné známé v kočárku a ono to bylo docela hezký je to takoví načančaný
ale tak někomu se to možná líbí, alwe mě to přijde staršný, já nenávidím volánky ![]()
@kotyk píše:
@kve-tinkaPokud tam člověk nedorazí se zabahněným kočárkem a dítko je čisté a voňavé po větší část dne, tak je to myslím šumák.
no šak, já jsem jen NUTNĚ chtěla, ať mi na něho nezapomenou připnout myrtu. ![]()
@LuMiTa tohle mi dát někdo do kočárku, tak se k dítěti nehlásím
![]()
Ja bych tam dala přesně mimino, bez něho by to fakt bylo divny
A myslim, ze když tam bude mimino, budou koukat hlavne na mimino, ne na vybaveni obyvaku ![]()
Já bych to řešila tou plínkou, s nějakým potiskem třeba, aby teda nebyla nudně bílá a,,trapná…Mě by šlo o pohodlí mimina, ne o to, aby to,,vypadalo načančaně, a mimino řvalo kvůli tomu, že je mu horko a že ho to pod nim dráždí, kouše… ![]()
@kotyk píše:
@janusak Strč načinčanej krajkovej polštářek za dítě, místo plenky můžeš nějakou hezkou hodně okatou háčkovanou nebo pletenou letní dečku, pod mimčo plenku, na kterou je zvyklý a tu flísku sebou, kdyby bylo chladno. A budeš mít mimčo vymódění jak britský princátko
To jsem právě že nechtěla, spíš mě zajímalo, jestli je nějaká modernější alternativa těch načančaných polštářků. zajímalo mě to spíš z toho důvodu, že starší generace ty pleny v kočárku nechápe. Sama nemám přehled o tom, co se teď do kočáru běžně dává, proto se ptám tady na diskuzi. Nevím proč je to vám některým tak k smíchu. Jinak jasně, že pohodlí mimča je pro mě nejdůležitější. Spíš jsem se ptala pro zajímavost, co se teď běžně do kočáru dává. já tam mám pleny a zajímalo mě, jestli to není úplně mimo. asi tak..
@janusak píše:
To jsem právě že nechtěla, spíš mě zajímalo, jestli je nějaká modernější alternativa těch načančaných polštářků. zajímalo mě to spíš z toho důvodu, že starší generace ty pleny v kočárku nechápe. Sama nemám přehled o tom, co se teď do kočáru běžně dává, proto se ptám tady na diskuzi. Nevím proč je to vám některým tak k smíchu. Jinak jasně, že pohodlí mimča je pro mě nejdůležitější. Spíš jsem se ptala pro zajímavost, co se teď běžně do kočáru dává. já tam mám pleny a zajímalo mě, jestli to není úplně mimo. asi tak..
rozhodně méně mimo než ty volány, al nesetkala jksem se s nikým starším komu by přišli pleny v kočárku divné ![]()