Co do kočárku v létě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
131
27.7.14 16:32

@LuMiTa no já právě jo, tchýně mi už stokrát nabízela, že mi ušije polštářky a peřinky. Jim ty plíny přijdou divný. Já právě nevím, co tam dávají ostatní, proto jsem se ptala, jestli to je fakt tak divný, když se jim to pořád nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
27.7.14 16:39

@janusak Já měla načančanej polštářek bez krajky z bavlněnýho saténu s drobnýma kytičkama a druhý z madeiry taky bez volánů. Nemusí to bejt hned krajkový volány, že přes ně ani nebude mimčo vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
27.7.14 16:44

Dávám plenu doteď - i do sporťáku… jasně mám několik plen pro tento účel - jsou obrázkový a hezký bez fleků :mrgreen:
Jinak když byla malá opravdu malinkatá - teda novorozenec, tak chtěla být, i přes loňská obrovská vedra, pořád v zabalovačce - tak jsem ji dávala do klasické zabalovačky, která měla za hlavičkou volánky a v kočárku to vypadalo moc hezky a hezky to vyplnilo prostor kolem ní - ona byla malinká, že se v kočárku ztrácela :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
27.7.14 16:45
@kotyk píše:
@janusak Strč načinčanej krajkovej polštářek za dítě, místo plenky můžeš nějakou hezkou hodně okatou háčkovanou nebo pletenou letní dečku, pod mimčo plenku, na kterou je zvyklý a tu flísku sebou, kdyby bylo chladno. A budeš mít mimčo vymódění jak britský princátko ;)

No ale jinak tohle je podle mě super řešení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
27.7.14 16:46

Polštářek vypadal nějak takhle http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?… a dečka http://www.babyrenka.cz/…limetka.html Polštářek s náma cestoval jen když byla potřeba paráda, letní dečka v létě pořád. Ta naše byla totiž taková ňuchací a heboučká a celkově příjemnější než plenka, která i po promnutí pěkně dřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
27.7.14 16:54

@kotyk ta deka vypadá fakt moc hezky :palec: A jestli je opravdu „ňufací“ tak to musí být paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
27.7.14 17:11
@janusak píše:
@LuMiTa no já právě jo, tchýně mi už stokrát nabízela, že mi ušije polštářky a peřinky. Jim ty plíny přijdou divný. Já právě nevím, co tam dávají ostatní, proto jsem se ptala, jestli to je fakt tak divný, když se jim to pořád nezdá.
záleží nač tam tu plenu máš, já jí mám aby mi neblinkal na tu mojí podložku v kočárku :-) tak jí má pod hlavičkou :-)
@kotyk píše:
Polštářek vypadal nějak takhle http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?… a dečka http://www.babyrenka.cz/…limetka.html Polštářek s náma cestoval jen když byla potřeba paráda, letní dečka v létě pořád. Ta naše byla totiž taková ňuchací a heboučká a celkově příjemnější než plenka, která i po promnutí pěkně dřela.

dečka moc hezká, ten set už méně, já na takvé věci nejsem, ale každá jsme jiná a to je na tom nejlepší :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7974
27.7.14 17:23

@LuMiTa Tu deku z toho setu jsem neměla, jen podobný polštářek. @JančaDv Nebyla to přesně tahle, oběhaly jsme s mamkou galanterie a vybraly jednu bavlněnou přízi a mamka pak tvořila v tomhle jednoduchém duchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
27.7.14 17:25

@LuMiTa tu deku mám v modrým, materiál super, můžu doporučit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
27.7.14 17:32

@kotyk Jo tááák - tak takhle moje mamka oběhala galanterie a tchyně pak vytvořila z bavlněné příze letní dírkovanej svetřík, tílko, tričko a čepičku… je to fakt kársné ňuchací a každý se za náma otáčí, když je malá takhle vystrojená :oops:
No, škoda, že mě nenapadla i ta deka… teď už je z malé pěkná dračice - deka by byla víc na zemi, než v kočárku - tak třeba na nějakého toho sourozence - doufám, že se k nám čáp s miminkem ještě aspoň jednou vrátí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
27.7.14 23:42

@kotyk Ta deka je fakt moc pěkná. A je opravdu lehká? Dobrá na léto? Docela bych ji i brala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
27.7.14 23:45

@LuMiTa No myslela jsem tu plenu na zakrytí a tu tetra jako potah - to se jim nezdá :). Jo a tchýně absolutně nechápe, proč dávám plenku přes korbičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
27.7.14 23:48
@kotyk aha, teď čtu, že jsi neměla přesně tu :). Měla bych dočíst diskuzi do konce :).
@Krrysa píše:
@LuMiTa tu deku mám v modrým, materiál super, můžu doporučit…

A není teda moc teplá na léto? Asi bude spíš stejně na trochu chladnější počasí že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.7.14 08:28

@janusak Taky nechápu, proč někdo dává na hlubokou korbičku v tomhle vedru ještě suchou plenku. Obvykle pak má ještě dítko dupačky a přes nohy flísku :mrgreen: A maminky si libují, jak jim hezky pak takhle spinká 8o Taky bych spala, kdybych byla nabalená v kočárku, kde mám slabých 50 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
28.7.14 08:28
@janusak píše:
@LuMiTa No myslela jsem tu plenu na zakrytí a tu tetra jako potah - to se jim nezdá :). Jo a tchýně absolutně nechápe, proč dávám plenku přes korbičku :)

plenku přes korbičku nedávám, mám clonu na kočárek, je to mnohem lepší :-)plenkou nezakrývám, na to mám dečku a nebo dám třeba mikču..
já než mi paní ušila tu podložku do kočáru tak jsme klasickou plenu dávala i pod celé mimčo, protože se potí tak aby to nebylo mokré a mohlo se to vyměnit 8)
divné to nikomu nepřijde :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí