Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@LuMiTa no já právě jo, tchýně mi už stokrát nabízela, že mi ušije polštářky a peřinky. Jim ty plíny přijdou divný. Já právě nevím, co tam dávají ostatní, proto jsem se ptala, jestli to je fakt tak divný, když se jim to pořád nezdá.
@janusak Já měla načančanej polštářek bez krajky z bavlněnýho saténu s drobnýma kytičkama a druhý z madeiry taky bez volánů. Nemusí to bejt hned krajkový volány, že přes ně ani nebude mimčo vidět.
Dávám plenu doteď - i do sporťáku… jasně mám několik plen pro tento účel - jsou obrázkový a hezký bez fleků ![]()
Jinak když byla malá opravdu malinkatá - teda novorozenec, tak chtěla být, i přes loňská obrovská vedra, pořád v zabalovačce - tak jsem ji dávala do klasické zabalovačky, která měla za hlavičkou volánky a v kočárku to vypadalo moc hezky a hezky to vyplnilo prostor kolem ní - ona byla malinká, že se v kočárku ztrácela ![]()
@kotyk píše:
@janusak Strč načinčanej krajkovej polštářek za dítě, místo plenky můžeš nějakou hezkou hodně okatou háčkovanou nebo pletenou letní dečku, pod mimčo plenku, na kterou je zvyklý a tu flísku sebou, kdyby bylo chladno. A budeš mít mimčo vymódění jak britský princátko
No ale jinak tohle je podle mě super řešení ![]()
Polštářek vypadal nějak takhle http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?… a dečka http://www.babyrenka.cz/…limetka.html Polštářek s náma cestoval jen když byla potřeba paráda, letní dečka v létě pořád. Ta naše byla totiž taková ňuchací a heboučká a celkově příjemnější než plenka, která i po promnutí pěkně dřela.
@kotyk ta deka vypadá fakt moc hezky
A jestli je opravdu „ňufací“ tak to musí být paráda ![]()
@janusak píše:záleží nač tam tu plenu máš, já jí mám aby mi neblinkal na tu mojí podložku v kočárku
@LuMiTa no já právě jo, tchýně mi už stokrát nabízela, že mi ušije polštářky a peřinky. Jim ty plíny přijdou divný. Já právě nevím, co tam dávají ostatní, proto jsem se ptala, jestli to je fakt tak divný, když se jim to pořád nezdá.
@kotyk píše:
Polštářek vypadal nějak takhle http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?… a dečka http://www.babyrenka.cz/…limetka.html Polštářek s náma cestoval jen když byla potřeba paráda, letní dečka v létě pořád. Ta naše byla totiž taková ňuchací a heboučká a celkově příjemnější než plenka, která i po promnutí pěkně dřela.
dečka moc hezká, ten set už méně, já na takvé věci nejsem, ale každá jsme jiná a to je na tom nejlepší ![]()
@LuMiTa Tu deku z toho setu jsem neměla, jen podobný polštářek. @JančaDv Nebyla to přesně tahle, oběhaly jsme s mamkou galanterie a vybraly jednu bavlněnou přízi a mamka pak tvořila v tomhle jednoduchém duchu.
@LuMiTa tu deku mám v modrým, materiál super, můžu doporučit…
@kotyk Jo tááák - tak takhle moje mamka oběhala galanterie a tchyně pak vytvořila z bavlněné příze letní dírkovanej svetřík, tílko, tričko a čepičku… je to fakt kársné ňuchací a každý se za náma otáčí, když je malá takhle vystrojená ![]()
No, škoda, že mě nenapadla i ta deka… teď už je z malé pěkná dračice - deka by byla víc na zemi, než v kočárku - tak třeba na nějakého toho sourozence - doufám, že se k nám čáp s miminkem ještě aspoň jednou vrátí ![]()
@kotyk Ta deka je fakt moc pěkná. A je opravdu lehká? Dobrá na léto? Docela bych ji i brala ![]()
@LuMiTa No myslela jsem tu plenu na zakrytí a tu tetra jako potah - to se jim nezdá
. Jo a tchýně absolutně nechápe, proč dávám plenku přes korbičku ![]()
@Krrysa píše:
@LuMiTa tu deku mám v modrým, materiál super, můžu doporučit…
A není teda moc teplá na léto? Asi bude spíš stejně na trochu chladnější počasí že?
@janusak Taky nechápu, proč někdo dává na hlubokou korbičku v tomhle vedru ještě suchou plenku. Obvykle pak má ještě dítko dupačky a přes nohy flísku
A maminky si libují, jak jim hezky pak takhle spinká
Taky bych spala, kdybych byla nabalená v kočárku, kde mám slabých 50 stupňů.
@janusak píše:
@LuMiTa No myslela jsem tu plenu na zakrytí a tu tetra jako potah - to se jim nezdá. Jo a tchýně absolutně nechápe, proč dávám plenku přes korbičku
plenku přes korbičku nedávám, mám clonu na kočárek, je to mnohem lepší
plenkou nezakrývám, na to mám dečku a nebo dám třeba mikču..
já než mi paní ušila tu podložku do kočáru tak jsme klasickou plenu dávala i pod celé mimčo, protože se potí tak aby to nebylo mokré a mohlo se to vyměnit ![]()
divné to nikomu nepřijde ![]()