Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všem.Chtěla bych se zeptat, zda-li nemáte některá zkušenosti s tímto kočárkem:
http://www.kremilek.cz/…-7030_36.jpg by mne zajímalo, jak dlouho vám vydrželo dítko v hluboké korbě.A potom jestli vám zdvojené přední kolečko nevadilo při jízdě ve sněhu.
Ahoj
to zajímá i mě.
Nám se líbí teda čtyřkolka, ale hlavně se mi zdá ta korbička srašně úzká. A tím že nám už ted předpovídají obříka tak mám strach abych tam to dítko i s fusakem dala-
Díky Anni
Ahoj, tenhle kočárek jsem měla od loňského dubna do letošního května. Driver 3XL - nebyla to Donna - to je až tenhle rok. Hlubokou korbičku jsem dlouho nepoužívala, jak jen to šlo, potuval malej do sportovní nástavby, protože byl uřvánek, měl tam lepší rozhled a víc se mu to líbilo. Vlastnosti tohohle kočárku v zimě můžu fakt jen vyzdvihnout, byl skvělej, žiju na Šumavě na malý vesničce, takže minulá zima byla drsná a v podstatě jsem kočárkovala pouze já. Projelo to (teda se zaaretovaným předním dvoukolečkem) závěje, břečku, ledovku, všechno. Prodávala jsem ho, protože jsem chtěla něco menšího - je docela dlouhý a já často jezdím vlakem. Ale co se jízdních vlastností týče, byl super. Teď mám od stejný značky sportovní kárku.
Tak dobře vybírej.
Et
Ještě podotýkám, že syn je dubnovej a v zimě se v pohodě vešel i s beraním fusakem do sporťáku do nejnižší polohy na ležení - tj. téměř vodorovně.
Ahoj. Mám stejně staré dítko jako Eterka, taky mám ten Driver3XL, Donna je novinka.
V hluboké korbě jsem vozila TOmíka asi do 1/2roku, pohoda, i když byl macík.
Pak jsem dala sporťák, protože do něj líp proudil vzduch. A naležato taky v pohodě celou letošní dloooouhou zimu ve fusaku s beránkem po mně a přes to šel i dát ten nánožník.
Dvojkolečko super, já ho teda nearetuju, ale na sněhu jsem musela. Je stabilní, perfektně ovladatelný.
Jen teda jsem měla problém s jedním plastovým dílem, ale jak jsem tak zjišťovala, tak jen já, takže asi chybný kus. Teď to je vyměněné a je to OK už asi 4 měsíce.
Eterko, Pomlenko moc vám oběma děkuji.Mně se má narodit mimčo začátkem září a bála jsem se, že mi tam nevydrží ani půl roku.A koukám, že obě jste z něj nadšený.Takže to asi rozhodne.
ahoj bublo, s kočárkem jsem ti stále v patách
jak je to u tady toho s autosedačkou, ta se musí zvlášť?
Hell se nestačím divit.
Autosedačka se musí dokoupit zvlášť.Nejlevnější verzi tohoto kočárku jsem našla za 10.tisíc.
super. a jediné, co nevím (teď jsem proletěla různé stránky) - kolik to váží?
hezky si tu píšeme, ve dvou diskusích
psala sjem do mimi vyškovi, ať kočárek zváží, tak se snad v pondělí ozvou
Ahoj holky. Tuším, že někde na netu, když jsme ho kupovali, byla uvedená váha 11,5kg, podle mě je to ale váha s hlubokou korbou. Jako sporťák je to podle mě i manži lehčí, tak 10??? Přibližně… Ale jestli ho tak někdo zváží, tak mě taky zajímá realita..
Ale pokud jde o to, jestli ho případně zvládnete sami, tak věřte, že já ho asi do Tomíkova třičtvrtě roku vynášela sama s Tomem (v půl roce 7870g) i s taškou na kočár do 1 patra k našim, v pohodě, sice jsem funěla, ale takhle to jedno patro šlo udýchat,. Bylo to pro mě menší zlo, než vyndat korbu a jít pro podvozek…
A taky jsem ho vynasla na návštěvě u kamarádky s 3měsíčním prckem do 3. patra, to jsem teda funěla dost, ale jinak to nešlo, na dvakrát se mi jít nechtělo, to měl T. 6780g.
A dokonce jsem s ním nastoupila sama do autobusu, on jak je to ta tříkolka, tak se dá dobře chytit po stranách. Je teda fakt, že zase jak je dlouhej a širokej, tak nejde nastoupit úplnš s ním, ale musí se jakoby naložit přední dvoukolečko a apk kočár na něm podržet, povylízt na 1. schod a kočár zaparkovat. Ale to bylo až nad moje očekávání v klidu.
Nejsem sice twiggy ani náhodou, ale zase jsem si o sobě nikdy nemyslela, že na to mám.....
Takže tak k váze.
Jinak autosedačka k němu stojí snad 2990, ale nám přišla malá, takže jsme koupili trochu větší vajíčko i za cenu, že nám tam nepasovalo. Do auta se kočár v poho vešel i s korbou, na nákupy jsme vozili T. v košíku v autosedačce. A nelituju, protože i tak jsem Tomího do vajíčka s bídou v zimě narvala s kombinézou, takže jako předvánoční dárek jsme kupovali větší autosedačku. DO téhle by se asi nevešel už dřív a neměl by těch 9kg na větší sedačku, i tak měl asi 8,5…
Já jsem to kupovala přes net u p. Calty - max. spokojenost s dodáním a hlavně jednáním, další kočár jsem kupovala zase u nich - www.kocarky.com - a to jsem měla akční nepromokavou verzi s antireflexem, takže to jel shánět někam do Německa.
Pá ET
Ja patrim take k velkym nadsencum tohoto kocaru. Jezdime s nim uz 18 mesicu bez jedineho problemu a stale jsem nenasla lepsi trojkolku i kdyz uz po kocarcich tolik nekoukam. Hlavni vyhodou u nej je hlavne perovani, coz u trojkolek neni a spoustu dalsich vyhod. Nekde jsem uz o tomto kocarku psala zde v diskuzi, ale stale ho nechci prodat, i kdyz uz k nemu mame Zippy a Zapp, stale ho casto vyuzivame.
U nas je proste nej…nej…
Andrea