Čistění potahu X-Lander XA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
15.7.06 23:39

Čistění potahu X-Lander XA

Prosím poraďte nějaký dobrý prostředek na praní potahu.Sportovní sedačka nejde dát do pračky,protože má nevyndavatelné výztuhy.A my máme neustále špinavou část pod ohybem nožiček,jelikož malá neustále cvičí s nohama.A tak špiní tuto světlou část botičkami.Už jsem to několikrát prala mýdlem a sprejem na svrny, ale už mi to nejde úplně do čista.Dík.Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3359
6.8.06 11:21

Ahoj , já se přidávám :( , máme stejný problém, jak kdyby to nemohli udělat vyndávací ,aby to šlo hodit do pračky :twisted: . Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.8.06 22:55

Čištění potahu X-lander

Ahoj Moniko(nevadí že ti tykám?),koukám že tě netrápí jen kolečko.......Já mám tu výhodu,že už mi poslali zřejmě novou kolekci protože podnožka už je z černé omyvatelné gumi(nebo nějak.hmoty),ale koukala jsem v krámu mají kočárky ještě s tou látkovou podnožkou co trápí tebe,poradit ti neumím-co malá ušmudlala jsem bezproblému vyčistila vodou+mýdlem.Ale musím se přiznat že jsem se toho táké bála(té svetlé látkové podnožky)překvapili mě že už to ten kočárek neměl a jsem za to moc ráda.Čištění zdar at se ti to podaří odstranit. ŠÁRKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.8.06 14:06

Ahoj, zkus Vanish. Já čistím Slaloma pouze tím jde to krásně dolů. Máme barvu stříbrnou a tak je porad jak prasatko. Jen to umyji houbičkou, opláchu čistou vodou a je to. Vše jsem tim zatim vycistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.8.06 22:35

čistění

Díky Meggy, zkusím. I když v drogerii mi o Vaniši tvrdili, že to není žádný zázrak.Já mám sprej na skvrny Kronstar.Zatím s ním vše pustilo až na tohle.Poradili mi ještě odstraňovač skvrn od Eurona by Černý.Tak ho mám objednaný.A zkoušela jste sprej nebo gel nebo prášek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
27.8.06 13:20

Ja mam tekutý ten do pračky. Slaloma mame stříbrnýho a tak je pořád co čistit. Používáme kočárek jako kočárek a ne jako okrasu a tak tam malej muže všechno, podle toho to taky vypadá. :D Vyčistím to většinou houbičkou, čistou to očistím, nechám uschnout na sluníčku. Zatím mě pustilo vše. Tak jsem zvědavá jak dopadnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí