Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím poraďte nějaký dobrý prostředek na praní potahu.Sportovní sedačka nejde dát do pračky,protože má nevyndavatelné výztuhy.A my máme neustále špinavou část pod ohybem nožiček,jelikož malá neustále cvičí s nohama.A tak špiní tuto světlou část botičkami.Už jsem to několikrát prala mýdlem a sprejem na svrny, ale už mi to nejde úplně do čista.Dík.Monika
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAAhoj , já se přidávám
, máme stejný problém, jak kdyby to nemohli udělat vyndávací ,aby to šlo hodit do pračky
. Marie
Ahoj Moniko(nevadí že ti tykám?),koukám že tě netrápí jen kolečko.......Já mám tu výhodu,že už mi poslali zřejmě novou kolekci protože podnožka už je z černé omyvatelné gumi(nebo nějak.hmoty),ale koukala jsem v krámu mají kočárky ještě s tou látkovou podnožkou co trápí tebe,poradit ti neumím-co malá ušmudlala jsem bezproblému vyčistila vodou+mýdlem.Ale musím se přiznat že jsem se toho táké bála(té svetlé látkové podnožky)překvapili mě že už to ten kočárek neměl a jsem za to moc ráda.Čištění zdar at se ti to podaří odstranit. ŠÁRKA
Ahoj, zkus Vanish. Já čistím Slaloma pouze tím jde to krásně dolů. Máme barvu stříbrnou a tak je porad jak prasatko. Jen to umyji houbičkou, opláchu čistou vodou a je to. Vše jsem tim zatim vycistila.
Díky Meggy, zkusím. I když v drogerii mi o Vaniši tvrdili, že to není žádný zázrak.Já mám sprej na skvrny Kronstar.Zatím s ním vše pustilo až na tohle.Poradili mi ještě odstraňovač skvrn od Eurona by Černý.Tak ho mám objednaný.A zkoušela jste sprej nebo gel nebo prášek?
Ja mam tekutý ten do pračky. Slaloma mame stříbrnýho a tak je pořád co čistit. Používáme kočárek jako kočárek a ne jako okrasu a tak tam malej muže všechno, podle toho to taky vypadá.
Vyčistím to většinou houbičkou, čistou to očistím, nechám uschnout na sluníčku. Zatím mě pustilo vše. Tak jsem zvědavá jak dopadnete.