Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Milé maminky! Máte prosím některá osobní zkušenosti s tímto novým typem kočárků? Jde mi hlavně o tíhu, jízdní vlastnosti, prostornost pro mimčo, skladnost do auta atd.. Moc se mi líbí, ale nerada bych podlehla jen vzhledu. Moc děkuji všem!! ![]()
Ahoj ![]()
Zrovna včera jsem byla tento kočárek okouknout v obchodě, protože na netu zaujal velmi - a musím říct, že vizuelně zaujal i v reálu, ale… už v obchodě měl naprosto rozvrzanou rukojeť
(pohybovala se řádově o 2-3cm nahorů-dolů a nepřišli jsme na to, jestli to jde někde dotáhnout…) Nevím, možná to byl jen jeden vadný výrobek…ale rozhodně zapůsobil tak, že Patron ano, ale raději Apollon nebo Athos, protože působili daleko stabilněji a ovladatelněji…
Díky moc za cenné informace. Ještě jsem ho neviděla v reálu, jen na netu, takže se na něj chystám co nejdřív zajít mrknout. Aspoň vím, na co se zaměřit. Ten Apollon a Athos vůbec neznám, takže zapátrám ![]()
Díky a hezký den ![]()
Ahoj,
my máme Apollon Alux, kolekci 2004. Zephyr je novinka, podle internetu soudím, že je to levná verze Aluxu nebo Athose. Šetří se tam na podvozku a tím pádem i na váze kočárku. Jinak obecně tyhle kočárky se ovládají výborně, zvládají i těžký terén, mají prostornou vložnou tašku a prostornou sedačku. Skládají se v pohodě. Allux je hodně lehoučký (náš má 13 kg, což u kombinace není obvyklé), takže jsem ho do auta v pohodě skládala hned po porodu sama.
Já bych šla znovu do Apollon Alux, teď navíc zmenšili rozteč kol při zachování ostatních rozměrů, takže to je paráda. Ten Zephyr mi připadá fakt ošizený.
Martina
UŽ by ty zephyry měly být pomalu v prodeji, máte ho už některá?
http://www.snugglepie.com/ezb/580042.png