Inglesina New Zippy 4 Seasons?

3011
15.7.06 09:58

Inglesina New Zippy 4 Seasons?

Ahoj maminky,

vybírám teď golfky pro malého a velmi mne zaujaly Inglesina New Zippy 4 Seasons? (také se mi líbí Peg Perego P3 Pliko Complete, ale prý mají malé kolečka :?: )

Jsou opravdu tak skvělé (kvalitní) jak popisují? Můžete je s jistotou doporučit , nebo mají i nějaké mouchy? Je opravdu pohodlný a prostorný (uvádějí rozměr lůžka 88×35 cm)?

Píšou, že mají 4 polohy opěrky zad, dají se polohovat až do lehu?

Nevíte o obchodě, kde bych si je mohla prohlédnout a vyzkoušet (Ostrava, Opava, Olomouc a jiné okolí)?

Děkuji za odpovědi :) .
Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1723
15.7.06 11:11

Katrinko- Zippy jsou opravdu dobré golfky, kamarádka z emimina je má a já mám Perego takže mohu porovnávat:-)) tu variantu jak píše four season je fajn v tom, že k tomu máš zdarma froté podložku na léto- super věc v kočárku se dítko dost často potí:-)
Tak a teĎ musím taky popět chválu na Perego:-) Já mám sic starší model jen Pliko ne P3- P3 má proti tomu mému jen jiný design- kulaté trubky, jinak funkčně naprsto stejný, no tedy teď si uvědomuji, že nelze udělat výměna za letní stříšku- neb už ji neseženeš:-(
ALe u nového Peréga je stříška odepínací na zip a rovnou ti vznikne letní stříška bez dalšího dokupování- stojí asi 800,–Kč:-)
A ohromná výhoda kšírování dítěte, určo znáš od všech kočárků jak připnuté dítě je nalepené na podložce pokud nepovolíš trošku víc pásy, ale perego má patent na to, že dítě připneš do pásu- jsou přidělané na takové sponce a po připnutí sponku odepneš a dítě je volné a přitom připoutané- musíš to vidět v krámu- je to opravdu něco:-)
Když jsem se rozhodovala tak jsem tuto výhodu moc neřešila, ale v reálu je to něco nezaplatitelného:-)
Ještě k tomu cenovému rozdílu Inglesinu Zippy seženeš levněji four season je dražší.
Dle názorů mamin, ale vím, že např. u Perega je lepší koupit jen clasicco a ne completo, že je u neoriginálního nánožníku delší strana na nožky prý je to i u Inglesiny, že je lepší neoriginál, ale nevím v okolí mají zatím prťata takže „completa“ pasují skvěle:-) Já mám completo.
Příští rok, ale půjdu do nového kočárku a zase jedině Perego a vezmu si jen clasicu můžeš sehnat za 6100,– a dokoupím neoriginál nánožník, jen ještě budu volit áčkový tip neb až bude Lukajda chodit a druhém dítě
povezu v kočárku tak ho jednou rukou neuvezu- je to opravdu dost velká nevýhoda klasických golfek:-(
Jo a skladnost Plika a P3 je úžasná mám Matízka a to je kufr nula nula nic a krásně se mi tam vejdou:-)
Jo a ještě jedna věc pokud jsi vyšší tak oceníš u Plika máš možnost nastavit výšku rukojetí- je tam ještě možnost posunu- využívám neb jsem vysoká:-)
Kdyby tě napadl nějaký dotaz tak mi písni SZ:-)
Pa Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
15.7.06 12:25

Ahoja, já mám Inglesinu New Zippy už rok a neměnila bych!!!
Už jsem ji tu chválila víckrát. Je naprosto perfektně odpružená (bez problémů do lesa :lol: ), jednoduše se skládá, otáčí se na místě, dá se položit skoro do lehu, takže 100% pohodlná na spánek, koš je velký, má madlo, nánožník nám v pohodě stačil.
Nevýhoda: Pokud měříš víc než cca 170cm, budeš mít nízko rukojeti. Já to mám tak akorát, i bych uvítala, aby byl o pár cm vyšší. Jinak jsem úplně spokojená. Super věc je stříška, která se dá hodně překlopit, takže skoro dítko shováš. A pokud venku jen krápe, připnu mu pláštěnku až u madla, překlopím hodně stříšku a Matýsek má dostatečný výhled, hlavně vzduch!!!!! a vůbec an něj neprší. Pláštěnka se totiž nepřehazuje přes celý kočár, ale až od stříšky dál, protože ta je nepromokavá. Fakt super věc, když není úplně slejvák. Když vidím ty utemovaný děti při slabém dešti, tak přemýšlím, jestli by pro ně nebylo lepší být doma, když se stejně prd nadejchaj čerstvého vzduchu.
Jo a ty nový modely mají větší kola, takže právě na ten terén jsou bezva.
Přikoupili jsme ke kočárku i sluneční stříšku, takže v létě na něj nesvítilo, ležel úplně vodorovně, stříška stejně kousek nad ním a pěkně mu tam proudil vzduch.

Co se týče Plika, tak to si koupila kamarádka (taky váhala mezi těmito dvěma) a hodně brzy se jim rozbilo zatáčení a rukojeti dost čvachtaj.
Ale jinak ho neznám.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
15.7.06 21:08

Ahoj, todle se řešilo i na MMB, tak sem jen přkopčím moji odpověď. Tak se nediv, že se tam mluví o kamarádce apod. je to srovnání PP a Ingl.

Ahoj, tak já se hlásím ke šťastným majitelkám Inglesina Zippy New a ať přemýšlím, jak chci žádné závratné negativum mě nenapadá.
Můžu ti napsat srovnání s PP P3, má je kamáradka a dělali jsme si srovnání a vyšly nám líp Inglesiny. I když spokojená mamky PP se mnou třeba souhlasit nebudou Ale i kamarádka majitelka PP se mnou s tím souhlasila.
PP i když mají vysouvací rukojeti na výšku jsou stejně vysoké jako Inglesiny (myslím tím ti rukojeti), nánožník je lepší určitě u Inglesiny jde zapnout až k boudě, u PP je hodně krátký a myslím že i Ingl má na něm lepší potah, takový pevnější. I potah na boudě je lepší u Ingl. Sedací potah asi budou mít lepší asi PP, protože je takovej klouzavější, u nás se semtam už udělá očko. Kolečka má Inglesina větší, ale asi se o trochu víc sjížděj než u PP P3. Inglesina má určitě lepší pláštěnku, je skladnější, sroluješ ji do malého válečku cca 25×15 cm (můj odhad), PP tam maj ty skruže, tak není moc skladná. Mně se třeba víc líbí madlo u Ingl, je pošité látkou, která je omyvytelná, PP ho maj umělohmotný. Pásy pro dítě má asi naopak lepší PP, má ty ramenní delší než INgl. A ještě jedna věc mě napadla, ale to nevím, co je na ni pravda. Když jsem kupovala já kočárek na www.spuntik.cz pán mi tam právě ty kočárky srovnaval a říkal, že u značky Inglesina se lépe řeší reklamace než s PP, a celkem tu Inglesinu vychvaloval, a to prodával oba kočárky.
Tak jsem ti napsala svůj názor, doufám, že trochu srozumitelně a nějak si to přeberte
Jak jsem tak prolítla diskuze, asi tady většina mamin má PP, al ejá jsem opravdu s Inglesinou moc spokojena
Asi v konečném srovnání vyjdou oba kočárky tak nějak na stejnou i kvalitou. Myslím, ž eoba jsou to kvalitní a velmi dobře provedené kočárky a ani u jendoho kamarádka neudělá chybu, když si ho koupí. A bude jen na kamarádce, který design se ji bude víc líbit

:lol: :wink:

Tak dobře vyber.
Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport