Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
http://www.topnakup.cz/…ort-g79-red/
http://www.e-broucek.cz/…robnosti.php?…
Mám dilema,jestli si koupit Jane nebo Casualplay…
Jane je lehčí,má vyšší opěrku a boudička jde víc zatáhnout…ale S4 je prostě
pecka…chjo,nevím,nevím…
Please poraďte ve starší diskuzi jsem se nic moc kloudnýho nedozvěděla.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4Já bych řekla, že S4 je hlavně pro drobnější a menší děti díky té opěrce, zatímco Jané zvládne i obříka. S4 je nádherný kočárek, ale my bychom se tam nevešli ( 4 měsíce-7,86kg, 68cm), takže u nás Jané zvítězil na plné čáře. Už s ním jezdím měsíc a jsem móc spokojená, nedala bych ho z ruky. Je lehký, skvěle se ovládá, je prostě super. O S4 by ti tady mohla podat podrobnější info Lasconka (jestli chceš napiš jí SZ, její nick se píše takto) protože má ke casualplay přístup a ozkoušela všechny typy.
Ahoj, my mame Jane a za jinou znacku bych nemenila. Jeste jsem na zimu dokoupila strisku-plastenku Jane Dragonfly a do kocaru tak nefouka a nesnezi.
Lenka
Já jsem si to myslela… ![]()
Navíc v Brně nikde nejsou a nemůžu tudíž vyzkoušet.Šimon má 9kg a 70 cm,tak by mu byl asi taky za chvilku malej.
Holky ,kdo má Jane,tak šup,šup,pište chválu,ať se můžu pak chválit já,jak jsem dobře vybrala
![]()
Já tedy Jané chválím!!!!!
už jsem ho zkoušela v lese, v terénu je výborný, uzvednu ho sama do schodů i s dítětem, ovládá se skvěle jednou rukou…úžasně se skládá do auta…prostě bych jiný kočárek nechtěla. Nechávám si ho i na druhé mimi, takže investice rozhodně skvělá! Z S4 by ti myslím brzy vyrostla! Pro drobnější děti je to ale určitě krásný, designově vymakaný kočárek. Takže Jané zdar!
Ahojky, vyber si co je tvému srdci bližší.
Mám Jané a jsem naprosto spokojená. Ale je to tvá volba:-))) A taky - Jané je můj druhý kočárek a u něj už zůstanem:-))
Casualplay nema tak dobra odpruzena nafukovaci kola - takze do terenu a do snehu - nevim, nevim…
Vypada skvele, ale Jane je Jane. I kdyz je teda nechutne drahej ![]()
L.
Lesino ,je fakt,že já rozhodně chci nafukovací dobrý kolečka,páč hodně jezdíme do přírody a na nerovný terény,pro mě klasický kolečka nee ![]()
Teď máme Inglesinu Magnum a ta je co se týče koleček a pružení SUPER!
Tak si myslím,že Jané bude asi fakt dobrá volba a je lehkej!
Tak teda jo,bude to Jane
![]()
Děkujíííí ![]()
Ahoj KaVi ![]()
taky máme Jané a jsme s ním max. spokojeni
Zvládli jsme i terén a v zimě i ty přívaly sněhu
Dokonce ho sama dokážu i s malým (váží 12kg) zvednout do autobusu, pokud není ochotný člověk při ruce! A to jsem prý tintítko ![]()
Pa Lois a Vojtíšek
Hlasuji pro Jané!!! Je skvělý a hlavně sporťák úplně super. Máme už druhý Slalom a nemůžu si ho vynachválit! Perfektní manipulace (hlavně teď, když máme druhé mimčo neustále jezdím jen s jednou rukou), zvládá vše s přehledem (kameny, sníh), je skladný, lehký atd… Dokoupili jsme skate pro staršího (je z něj naprosto nadšenej) a originál slunečník (ten ale asi nejde při sporťáku využít).
Samozřejmě má svý „mouchy“, ale který kočárek je nemá
např. praská kryt lanka brzy (asi budeme reklamovat), hlavní brzda se při častém používání opotřebuje a potom při jízdě přibržďuje, někdy se stane, že se samo zaaretuje přední kolo (ale to jen vyjímečně)…
U S4 mě odradili kola a nízký sedák.
Sendy
Holky,díky moc za rady,ještě že to emimino máme,páč bych byla v pasti ![]()
Kavi,
u S4 je malé stupátko na nožičky, a pokud chceš aby někdy sourozenec vozil kočárek, tak u Jané jde napolohovat rukojeť. U S4 ne.
pa Andrea
Ahoj..
My máme Jané Slalom. S4 se mě líbí, ale nemá to stříšku, takové vybavení jako Jané, polohovací rukojeť, místo na nožičky se mě taky nezdá velký a kola určo taky nebudou tak dobrý jako u Jané. Já jsem maximálně spokojená, jen ta cena, i když S4 není o tolik levnější..
Tak jsem právě čersvtou majitelkou Jané a mám kamarádku která ma Casulplay a rozdíl je v sedačce hlavně v rozměrech, Jané má špatnou rukojet teda pro nás, oba jsme s manžou vyšší, potřebovali bychom tu rukojet vysouvací, ale bohužel, Casulplay ji má
Zažila jsem šok, když při jízdě v autobuse se mi kočárek začal převažovat dozadu, v kočárku leželo 3 měsíční mímo a taška byla na madle, no fakt jsem zírala celou cestu jsem ho musela přidržovat:-((
jinak je Jané super , ovladatelnost perfektní, mám ho vyzkoušený jak v lese tak na bruslích a paráda:-))
ahojky, pro všechny zájemkyně v Brně, které ještě neviděly v reálu Casualplay mám zprávu,že velký výběr těchto kočárků mají v prodejně Puntanela v bývalém Carefouru nyní Tescu na Vídeňské - dnes jsem tam byla.takže můžete vyzkoušet osobně,jsou teda úúúúúžasný…!!!doufám,že jsem tím Kavi neztížila rozhodování,ale myslím,že je rozhodnutá.já jen kdybyste chtěly vyzkoušet.tak hodně štěstí při výběru!